Kristlik Mõttevõra

KUI SALAPÄRANE

06.12.22 01:53 PM By Kristlik Mõttevõra

Milliseid jõudusid Jumal kasutab ja millal?

On avastusi, mis paljastavad teaduse vildakaid seisukohti või sunnivad ümber hindama seni kehtivaid tõekspidamisi. Selleks vältimiseks tunnistatakse avastused võltsinguks või varjatakse neid. Näiteks selline avastus oli Bermuuda kolmnurgas ookeani põhjas avastatud püramiid, mis iseenesest on fakt ja selle asukoht teada. Kogu jutt aga tembeldati valeks, kuivõrd klaasist/kristallist ehitus jääb tänapäeva teadlastele seletamatuks. Seetõttu väideti pigem, et see on vale.


Hiljuti kirjutasime püramiidis avastatud magnetenergia väljadest, mida teadlased mõõtsid Gisa püramiidis. Kuid Gisal puudub praegu selle tipust "kork". Kuid püramiidi energia korgikivi juurest üles suunas muutub see tugevamaks, võib ulatuda poole miljoni voldini, mis oleks kindlasti tohutu voolutugevus. Kas selline asi võiks tegelikult energiat toota, salvestada ja jagada? Vastus on jah. Kuidas?


Püramiidid toimivad mõnes mõttes nagu loomulik elektrikondensaator, mis kogub ja salvestab enda ümber energiat. Gisa ümber on magnetväli ja seetõttu reaalselt võimalik. Mida suurem on püramiid, seda suurem on energia kogumise ja salvestamise võime. Kui sellel on kork, suurendab see oluliselt selle võimsust. Selline arhitektuur toimib energia akumulaatorina. Bermuda osas on teada, et selles läheduses toimuvad veekeerised, mis on antud juhul lihtsasti seletatavad magnetvälja mõju abil, mida tekitab magnetväljaga ehitis ookeanis. Kas keegi on üldse mõõtnud, milline magnetväli seal tekib? Lennukid kui radarid on olnud tugevasti häiritud. Millest? Seda põhjustab üksnes magnetväli.


Ütleme otse välja, et sellised avastused on ebamugavad, kuna sunnivad kogu senise teaduse ümber hindama mitmeid olulisi põhiseisukohti.

Kõige ehedam näide faktidega manipuleerimisest kohe siinkohal vahe repliigi korras, mis puudutab NASA suhtumist ja andmetega mätsimist. Marsil pildistati 3 torni (vt vasakul), aga NASA kustutas viivitamatult tornide fotod, kui need välja tulid.

Marsilt saadud fotoseeria on näidanud maaväliste pilvelõhkujate olemasolu planeedi pinnal. Probleem on selles, et NASA on endiselt teadlik nende kohalolekust, mis võib tähendada, et nad püüavad selle olemasolu mis tahes eesmärgil varjata. Jose Luis Camacho sõnul, kes leidis need sambad 1999. aastal, on igaüks neist vähemalt 3500–5000 jalga pikk! (3500 jalga on 1000 m)

Näiteks veel üks suhteliselt uus uuring, aga meile lähemaly. Antarktikas avastati püramiid. Jah, lugesite õigesti, Antarktikas! Kas te olete sellest midagi kuulnud? 


Avastuse teinud teadlaste grupp leidis, et see võib olla ehitatud 4000 eKr. Kas see on juhuslik kivi hunnik? Ei. Täiesti sümmeetriline ja isegi väga hästi säilinud ehitis (lisame sellest kõige all video), mille tipp ulatub maapinnast ja jää alt kõrgemale, kuid puurimisel leiti sealt piirkonnast muuhulgas tõendid troopiliste taimede olemasolust ja teadlaste arvates oli seal temperatuur nagu Itaalias täna. Seetõttu, mis mõte võiks siinkohal usklikul tekkida? Esimene mõte on kahtlemata selles, et antud leiud või avastused tõendavad piibli autoriteetsust. Mis osas? Selles, et ajaloos toimus oluline kliimamuutus ja see pidi olema mitte mingi aeglane protsess, jääaeg, nagu koolides õpetatakse, vaid kiire! Selline sündmus on piiblis kirjeldatud! See on veeuputus. Nii Gisa, kui Bermuuda, kui Antarktika püramiidid tõendavad seda, et varem maa peal sellises koguses vett ei olnud, kuivõrd sellistes asukohtades on inimtekkelised ehitised, näiteks ookeani põhjast on leitud rohkem püramiide, väiksemas mõõdus. Meie aga teame, et Jumal avas oma veekanalid, seda piibel märgib ära. Muidugi meile teadaolev Atlantis ei ole samuti väljamõeldis, vaid vee alla jäänud elamupiirkond pärast veeuputust. Pärast veeuputust kliima muutus ja seda märgib ka pühakiri.


Kuidas sa selgitad ära inimestele, et ookeani põhjas Miami ja Puerti Rico lähedal, tuhande meetri sügavusel asub asundus või linn, mis on ehitatud või siis hoopis Antarktikas? See on ebamugav ja sunnib kõik kooliõpikud ümber kirjutama? Pole kahtlustki, et püramiidid ehitati mitte kultusobjektideks, isegi mitte hauakambriteks, vaid olid hoopis "elektrijaamad" kui nii võib defineerida. Sellele füüsikalisele nähtusele omistati jumalik mõõde ja pandi inimesi uskuma, et tegu on mingi maagia või päikesejumalaga. Tegelikult oli see füüsika ja elektromagneetilise energia kasutamine.


Mis otstarbel seda nii palju vajati, kas selle kaudu laeti lennumasinaid (nn UFO) või muid esemeid, sellele küsimusele kahjuks jääme vastuse võlgu, aga tõenäosus, et sellel oli ka praktiline omadus, on kindlasti olnud. Inimene ei hakka niisama ehitama üle kogu planeedi püramiide, ilma et sellest poleks talle kasu. Kuid piibel kirjutab, et kogu loodu oli üdini kurjaks muutunud ja Jumal otsustas selle hävitada, kuid päästis Noa. Mõelda ainuüksi seda, et Noa oskas ehitada kolosaalse laeva, mis päästis ära loomad liikide kaupa, on ikka mõistatus veel tänagi! Arvata, et inimesed olid rumalad, on pigem rumalus. Kuidas said loomad kohale toodud? Kui Jumal juhtis neid laeva, siis tema korraldas ka logistika. Ei ole teada, et inimesed oleks abiks olnud loomade kokku ajamiseks. Kuidas sai ühel hetkel kohale kogu maailma loomaliigistik, siis vastus on taas füüsikajõud, mida tuntakse kui elektromagnetismi nähtust. See on ainus viis, kuidas saab elusolendeid kiiresti liigutada ühest kohast teise elusalt, et nad ei sureks selle suure liikumise või jõu tulemusel.


Nii liigutati Filippust. Seda kirjaldab apostlite teod. Kuidas ta ühe hetkega leiti teisest asundusest, kui ta oli oma evangeliseerimise lõpetanud. Piibel kirjeldab, et Püha Vaim haaras ta. Paulus kirjutab veel näiteks: "Ma tean ühte inimest Kristuses, keda neljateistkümne aasta eest- kas ta oli ihus, seda ma ei tea, või kas ta oli ihust väljas, seda ma ei tea, Jumal teab - tõmmati kolmanda taevani." (2Kr 12:2) Eesti keeles kasutatakse siin sõna "tõmmati". (Hetkel ei keskendu koha määramisele, vaid viisile.) Kreeka piibel kasutab sel puhul terminit harpazō. Mis tähendab, kinni haarama, jõuga ära võtma või kiskuma. Selliselt on seda tõlgitud eesti keelde, UT esineb seda terminit 13 korral, millest üks kirjeldab ka kristlaste ülesvõtmist (!!!), millest räägib kiri tessalooniklastele, samuti Jeesus. Kui nüüd mõelda seda, et keegi tõmmati ära, siis see isik pidi ka ellu jääma, sest muidu ei saaks seda tõendada. Seega ta tõmmati ära ja toodi ka tagasi ja selle kohta on ka tunnistajad. (Pauluse sõnul). Hetkel veel ei räägi jõust, milline see olla võis. Igal juhul pidi see olema sarnane elusalt ära "liikumine" taevasse, nagu me teame Jeesuse minekut taevasse (nähtavalt tõsteti). Jeesus muidugi läks visuaalselt kenasti, lõpuks pilve sees, aga mis peamine, ta elas sel hetkel, kui ta ära viidi. Kui nüüd mõelda, et meie füüsiline ihu elab, mida näitas ka Jeesus jüngritele, millel põhineb meie usk, siis see oli igal juhul füüsikaline jõud.

Tõendeid inimtekkeliste püramiidide kohta Antarktikas:

Kuvatõmmis artiklist

"Teadlased on kõiki andmeid töödelnud ja jõudnud järeldusele, et pind on täiesti sile, et see näeks välja nagu klaas või jää. Püramiidide suurus on peaaegu kolm korda suurem kui Cheopsi püramiidid. See uudis oli sensatsiooniline ja seda arutati Floridas toimunud konverentsil ja sellest teatati isegi Florida kohalikele ajalehtedele. Selles osalevatel ajakirjanikel on palju pilte ja kõrge eraldusvõimega arvutiandmeid, mis näitavad kolmemõõtmelisi püramiide täiesti siledana, ilma et need oleksid kaetud pinnaga, mis ei sisaldaks prahti, vetikaid, pragusid."

Juba mainisime, et tessalooniklastele kirjutab Paulus, et kristlased tõmmatakse üles. Eesti keelne piibel ütleb seda, et meid kistakse. Sama termin: harpazō. Seega Paulus teab midagi, millest meie väga palju ei räägi, aga peaksime siiski kõik teadma. Miks? Ülestõusmise ajal päästetud ei sure ju ära, kuigi tegelikult on ju teada, et juba 5000 m kõrgusel on meil hapnikuga kitsas käes. Seega peab juhtuma tõmbamine viisil, mis meid sellest füüsikalisest Maa olukorrast läbi viib ja võimalikult kiiresti. Taevast räägitakse kui vaimsest nähtusest, aga see ei saa olla vaimne ettekujutlus, projektsioon või illusioon, mida ei saa katsuda. Taevas peab olema füüsiline! See tähendab seda, et meie ihu, mis samuti on füüsiline, aga kelle sees elab hing ja vaim, liiguvad ühest reaalsusest teise reaalsusesse mitte valguskiirusel, vaid nii kiiresti, et see on momentaalne. Ükskõik kui kaugel siis taevas tegelikult on, peab see teekond igal juhul olema hetkega läbitud.

Mis tähendab, et meid "muudetakse", ülesvõtmise ajal? See võib olla hetk, kus meil füüsilised meeled meie ihu piiratuse tõttu enam atmosfääri kihti läbides ellu ei jääks, seega vajab see olukord muutmist ja see kindlasti toimub. Ühes teises kohas öeldakse, et taevas "ollakse kui inglid" (ei võeta naisi ja ei minda mehele). Kuid sellega asi ei lõpe. See tähendab seda, et meid kirgastatakse! Jüngrid nägid Jeesuse ihu kirgastatud olekus. Kuid pärast ülestõusmist ütles Kristus naisele, et ära puuduta mind, ma ei ole veel läinud Isa juurde. Mida ta ütleb? Ma olen üles äraratud, aga ma ei ole veel selles ihus, mis käib sisse ja välja (taevasse ja maa peale). Kõik ootavad Kristuse ülesvõtmist, aga pärast seda tuleb ta ka tagasi koos kõigi pühadega. See on vägev! Kui te tulete ihulikult tagasi. Piibel ütleb, et teil on igavene elu, seega teie ihu peab selle füüsilise muutuse välja "kannatama". Seda saab teha vaid siis, kui ihu on kirgastatud. Lähme tagasi Apostlite tegude juurde. Seega, kirgastatud ihu on meie olemus, mil me viibime taevas, aga füüsiline liikumine siin on kahtlemata elektromagneetiline jõud.

Vaatame veelkord piiblist ka sellise sündmuse üle, mil keegi füüsiliselt hetkega ühest kohast teise "kistakse". Selline sündmus on Apostlite tegudes, kui Filippus kohtab Etioopia kojaülemat. Piibel kasutab selle koha peal taas terminit harpazō. Mis seal kirjas on? "Kui nad veest välja tulid, haaras Issanda Vaim Filippuse, ja eunuhh ei näinud teda enam." Piibel kirjeldab taas, et inimene liigutati ära. "Aga Filippus leiti! Asdodist" Kujutad sa ette?! Ühe hetkega inimene haitub silme alt ja ta leitakse kaugelt linnast. Tegemist on füüsilise jõuga, kuna Filippus jätkab oma tegevust juba uues paigas. Kui keegi isegi visata õhku ja see langeb 10 meetri kõrguselt, võib see osutuda viimaseks viimaseks langemiseks. Inimesed on ka jala pealt kukkudes kaela murdnud. Nüüd aga hopp ja korraga oled sa uues kohas. See ei ole gravitatsiooni väline jõud, vaid füüsikaline jõud, mis on gravitatsioonist miljoneid korda tugevam. Kuivõrd Jumal on maailma Looja, ta on seadnud looduses reeglid, füüsikalised seaduspärasused ja füüsikalistele objektidele toimivad need ühtviisi.

"Gravitatsioon on nii nõrk, et vesiniksideme ühes veetilgas, mis on elektromagnetilise jõu üks nõrgemaid vorme, võib ületada terve planeedi gravitatsiooni. Tegelikult on gravitatsioon neljast põhijõust nõrgim. Tugevimast nõrgemani järjestatud jõud on 1) tugev tuumajõud, 2) elektromagnetiline jõud, 3) nõrk tuumajõud ja 4) gravitatsioon. Gravitatsioon on aatomiskaalal nii nõrk, et teadlased võivad seda tavaliselt ignoreerida, ilma et nende arvutustes tekiks olulisi vigu. Erinevalt tuumajõududest on nii elektromagnetilisel jõul kui ka gravitatsioonil tegelikult lõpmatu ulatus* ja nende tugevus väheneb 1/r2." õpetatakse põhikoolis.

"Kui nii elektromagnetismil kui ka gravitatsioonil on tegelikult lõpmatu ulatus, siis miks hoiab Maad Päikese orbiidil gravitatsioon, mitte elektromagnetiline jõud? Põhjus on selles, et ei ole olemas sellist asja nagu negatiivne mass, küll aga on olemas selline asi nagu negatiivne elektrilaeng. Kui asetate ühe positiivse elektrilaengu ühe negatiivse elektrilaengu lähedusse ja seejärel mõõdate nende kombineeritud jõudu teisel, kaugemal asuval laengul, avastate, et negatiivne laeng kipub positiivse laengu mõnevõrra tühistama. Sellist objekti nimetatakse elektridipooliks (juba vanas Egiptuses leiab seda). Elektrilise dipooli tekitatud elektromagnetiline jõud kaob selle tühistava efekti tõttu 1/r3, mitte 1/r2. Samamoodi, kui võtate kaks positiivset elektrilaengut ja kaks negatiivset laengut ning asetate need korralikult lähestikku, olete loonud elektrilise kvadrupooli. Elektrilisest kvadrupoolist tulenev elektromagnetjõud kaob veelgi kiiremini, kui 1/r4, kuna negatiivsed laengud teevad positiivsete laengute tühistamiseks nii head tööd."  

"Kaks neist, tugevad ja nõrgad tuumajõud, on seotud aatomi tuuma koos hoidmisega. Need kaks jõudu on olulised universumi toimimise ja tähtede sära jaoks, kuid te ei näe neid kunagi "päris" maailmas töötamas. Ülejäänud 2 jõudu on gravitatsioon ja elektromagnetism. Kõik, mida sina ja mina teame maailmast, milles me elame, on pärit nendest kahest jõust."

"Elektromagnetism tegeleb enamasti elektronidega. Kõik, mida näete, haistate, puudutate, kuulete või maitsete, on elektronid, kes räägivad elektronidega. Gravitatsioon on see, mis hoiab teie jalad maa peal ja Maa liigub ümber Päikese. Nüüd teate, kui raske on gravitatsiooniga võidelda (mitu hüpet saate teha?), nii et see peab olema tugev jõud, eks? Selgub, et gravitatsioon on neljast jõust nõrgim ja see pole lihtsalt natuke nõrgem. See on nõrgem, kui võite inimlikult isegi ette kujutada!"

Millist füüsikalist jõudu saab Jumal kasutada meie füüsilise keha "kiskumiseks" või ülesvõtmiseks? Isegi teleporteerumiseks ühest kohast teise asukohta. Selleks sobib üksnes elektromagnetism.

Maailma esimene lendav taldrik, Nikola Tesla, maailma esimene mees, kes tegi UFO:

Mis te arvate, kui Mooses tegi oma imesid, siis vaadake, mis seal visuaalselt toimus? Kas see oli mingi maagia? Inimesed omistavad seoses nõidadega muinasjutulisi, ütleks lapsikuid multifilmisarnaseid nähtusi, tegelikult leidis kõigis nendes imedes aset esemete või olendite elektromaneetiline liigutamine. Egiptlased tundsid elektromagneetilist seadust, neil olid esemed, mida nad kasutasid. Nad teadsid väga hästi füüsikat, ainult et inimesed pidasid seda nõiduseks, sest nad olid harimatud. Aaron tegi seda sama "trikki" Jumala abiga, mida piibel nimetab "Aaroni" kepiks. Kõik konnad, sääsed, parmud jt olendid liigutati kohale elektromagnetismi abil, Jumal ise kasutas sellist füüsikalist jõudu isegi loomade kohale toimetamiseks, et need Noa laevaga päästa. Mis te siis mõtlesite, et see pole võimalik? Loomad kukkusid "taevast" alla, tegelikult kisti kohale ja Jumal juhatas nad sisse. Sama jõudu kasutas Jumal mõnda aega ka Eelia või Eenoki puhul, tema ära "kiskumiseks" elusalt taevasse (mõne hetke, mil Eliisa teda nägi). Samas Eelisa nägi ka "tuliseid vankreid ja tuliseid hobuseid". See on füüsikaliselt võimalik, kuid selleks on vaja teada, kuidas seda jõudu rakendada. Mägedes leiab asukohti, kus elektromagnetism toimib ja asjad ei veere mäest allapoole, vaid vastupidi. See ei ole mingi trikk, vaid füüsika. Gravitatsioon ei suuda midagi vastu panna elektromagnetismile.

Elektromagnetismi puhul on üks oluline nüanss, see võib olla ohtlik, kui seda jõudu kasutada mõtlematult või valearvestus teha. Seetõttu seda ei ole lihtne kasutada ja igal pool rakendada, et ületada planeetide gravitatsioonijõud. Elon Musk, kes on tuntud paljude uuenduste poolest, on täiesti teadlikult valinud oma firmale nimeks Tesla. Ka tema kõige ambitsioonikamad projektid seisnevad kosmosereiside korraldamises. Kuidas Elon seda tahab läbi viia? Just! Juba 1928 aastal Nikolai Tesla registreeris patendi, mis selgitas ära, kuidas ehitada lennumasinat, mida ta nimetab "Worldś First Flying Saucer", see tehnoloogia kirjeldab elektromagnetismi kasutamist ja lendamist (sarnaselt UFO´dega, selliseid on inimeste poolt ehitatud küll ja küll). Kahjuks oli Nikolai Tesla sel hetkel oma projektiga ajast ees ja konkurendid kui ka poliitikud tegid kõik, et ta rahastust ei saaks. Tegelikult elektromagnetismi kasutamise info on olemas ja selliseid lennumasinaid juba kasutatakse. Teaduslikult. Küsimus on alati huvides või huvide konfliktis.

Mis puudutab ülesvõtmist, siis asi on ju selles, et meid viiakse ära elusalt ja ka tee peal me ei sure. Seega peab see kõige esmalt atmosfääris toimuma füüsika reeglite põhjal, mis selleks võimaluse annab. Elektromagnetism on ainus füüsikaline jõud, millega on võimalik olenemata objekti massist või raskusest, liigutada seda õige arvestuse ja kontrollitud tegevusega ohutult mistahes punkti. Inimest takistab vaid selle tehnoloogia keeruline kontrollimine, mitte tehnoloogia iseenesest. Jumalat aga ei takista tehnoloogia kontrollimine, kuivõrd ta on nende seaduste Looja, ta teab täpselt, kuidas asju kontrolli all hoida, nagu ta liigutas Filippust, tõstis üles Jeesuse või viib meid siit minema. Selles ei ole midagi müstilist. Sest füüsikalisesd objektid liiguvadki füüsikaliste jõudude abil. See on loogiline. 

Aga Aaroni pojad Naadab ja Abihu võtsid kumbki oma sütepanni ja tegid neisse tule, panid selle peale suitsutusrohtu ja tõid Issanda ette võõra tule, mida ta neid ei olnud käskinud teha. (3Ms 10:1)

Aga Naadab ja Abihu surid Issanda ees, kui nad Siinai kõrbes viisid Issanda ette võõra* tule.(4Ms 3:4)


* זוּר zûwr, zûr - võõras, paganlik, kummaline, sürrealistlik (mis ei olnud tavapärane ja loomulik).

Kristlik Mõttevõra