Kristlik Mõttevõra

KOSMOS SELGITAB NII MÕNDAGI

30.01.23 01:21 PM By Kristlik Mõttevõra

Milline oli Jeesuse arusaam kosmosest, tulnukatest ja kohtust?

Me oleme kirjutanud, et Noa veeuputus ei olnud üksnes inimeste tõttu, kes tegelesid ebajumalateenimisega, vaid "Ta ei säästnud muistset maailma, vaid, saates jumalakartmatute maailma peale veeuputuse," kus kreeka keeles tuleb see mõiste paremini välja, kuna muistne tähistab "arhailist" kosmost. Mida Peetrus ütleb 2Pe 2:5? Kirjutasime, et tegelik põhjus oli kuradi tegelased, maavälised olendid, nn tulnukad, kes ehitasid maa peal püramiide ja obeliske ja orjastasid inimesed (Gl 4:3). See seltskond oli algeline ja eriti siis täna - kogu maailma arengus.

ἐν αἷς ποτε περιεπατήσατε κατὰ τὸν αἰῶνα τοῦ κόσμου τούτου κατὰ τὸν ἄρχοντα τῆς ἐξουσίας τοῦ ἀέρος τοῦ πνεύματος τοῦ νῦν ἐνεργοῦντος ἐν τοῖς υἱοῖς τῆς ἀπειθείας. (kreeka k) Ef 2:2 - "milles te varem käisite selle maailma ajastu viisil, vürsti viisil, kellel on meelevald õhus, vaimu viisil, kes nüüdki on tegev sõnakuulmatute laste seas." (Inglise k "Wherein in time past ye walked according to the course of this world, according to the prince of the power of the air, the spirit that now worketh in the children of disobedience."

Efesose 2:2 kirjakoha täpseim piiblitõlke sõnastus oleks: milles te varem käisite selle kosmose ajastu viisil... mis annab meile edasi salmi tähenduse ja ulatuse.

Jeesus ütles otse välja, et tema ei tulnud kohut mõistma inimeste üle, vaid on kogu kosmose kohtumõistjaks (Jh 9:39), et "need kes ei näe, hakkaksid mõistma" s.t inimesed, kes on pimedusega löödud, vaimult surnud, saaksid näha ning need kes nimetavad ennast nägijateks (kõik maavälised olendid) või selgeltnägijateks (lihalikud, nõiad, posijad, kuradi deemonite teenrid) kaotavad kõik.


Selle kohtumõistmisega on olnud palju vaidlemist juhul, kui ei saada aru Jeesuse öeldud sõnadest,

  1. kelle üle on kohus juba mõistetud (Jh 16:11, kosmose vürst) ja
  2. kelle üle ei mõisteta kohut (kristlased e õiged v õigeks mõistetud) ja kes on kohtunikud (1Kr 6:2) ja ainult üks Jumal (1Kr 8:4)
  3. kelle üle alles hakatakse mõistma kohut (maaväline, deemonite juhitud seltskond, inimkond ja kurat, selle kosmose vürst). (Jh 9:39, 12:31)

Ometi väidetakse tänaseni, et kõik peavad minema kohtu alla. Miks kõik? Kes need kõik on? See ajab inimesed nii suurde segadusse kogu Jumala päästeplaani osas, et mis mõte on siis üldse "pääseda", kui nagunii mõistetakse kohut?! Aga tegelikult tuleb inimestele õpetada ja lihtsalt lahti selgitada: kelle üle mõistetakse kohut (Jh 12:31) ja kelle üle on kohus juba peetud.

Kui Jeesus ütleb, et ta on kogu maailma valgus, siis see seda tähendabki, et kogu kosmoses! Mitte üksnes planeedil maa. (Jh 12:46, 3:19 ja 1:9) See kõik puudutab kogu kosmost! See ei ole üksnes inimeste ega samuti mõte ülekantud tähenduses, nagu vahel kirikutes jutlustatakse. Tegelikult Jeesus märgib siin, et tema on kogu universumi valgus! Juutidel ei olnud enam sel ajal probleeme ebajumalate v Baali järgimisega. Selle eest hoolitsesid variserid, et keegi ei läheks kummardama teisi Jumalaid. See on üldiselt "nähtav" evangeeliumi sündmuste ajal peetud dialoogides. Kõik neli evangeeliumit mõistavad seda küsimust ühtviisi ja rõhutavad Jeesuse taevast kososesse tulekut ja tagasi minekut. Kusjuures kosmose eest ta ei palu, vaid üksnes omade eest. (Jh 17:9) Vaata lisaks s 11. Salmis Jh 17:12 aga tuleb ette suisa mõtte moonutus, kus tõlgiti "kui ma olin koos nendega" aga kreeka keeles on nende asemel kosmoses, "siis ma hoidsin neid sinu nimes." Aga pange tähele, millega Jeesus palve lõpetab, ta ütleb "Mina olen andnud neile sinu sõna ning maailm (kosmos) on vihanud neid, sest nemad ei ole maailmast (kosmosest), nii nagu minagi ei ole maailmast." (kosmosest) Me oleme Jumala lapsed, kelles on ainsana Püha Vaim ja igavene hing. Kuid ta palub, et meie võiksime olla koos Jeesusega, kes oli enne kosmose rajamist, et ka meie oleksime seal (taevas) s 24. Jh 18:36 ta ütleb Pilaatuse ees otse välja, et "minu kuningriik ei ole sellest maailmast (kosmosest). Pilaatus saab väga hästi aru, sest kosmiliste jõududega ei tasu inimesel tülli minna, isegi kui ta on Rooma asevalitseja. Sets Piilatus ütleb: "Sina oled siis ikkagi kuningas?" s 37.

"Jumal, kes on teinud maailma (kosmose) ja kõik, mis siin sees, kes taeva ja maa Issandana ei ela templites, mis on kätega tehtud," Ap 17:24


Kuid inimesed peavad mõistma, et maailmapilt ongi kolmekihiline, milles piibli tekstid kirjeldatud on


  • Taevas, kus elavad inglid, Jumal ja tema pühad, Jeesus (Jh 8:23, 13:1).
  • Universum, kus elavad langenud inglid ja kogu kosmos.
  • Maa ja seda ümbritsev, mis loodi inimestele elamiseks (osa kosmosest).


Universumi all mõeldakse planeetide ja tähtede süsteemi sh planeeti Maa. See aga on kogu deemonliku valitsemise ala! Mitte üksnes Maa ei ole see ala kus kurat tegutseb, vaid kogu planeedisüsteem, kosmos, isegi kaugemad paigad on samuti kuradi meelevallas (2Jh 5:19), arhailine universum, millest juba eelpool kirjutasime. See on nii selgelt Jeesuse tunnistus, jüngrite selgitused sh prohveteeringud. Mis ei ole kahemõõtmeline, vaid kolme. Seetõttu piibel kirjeldab kaudse tõendina muu hulgas kolmandast taevast, kuhu kedagi tõmmati. (2Kr 12:2)

Kontseptsioon, mida piibel meile kirjeldab, on tegelikult kogu kosmos, mitte üksnes planeet Maa ja taevas.


Kui käsitleda piiblit vaid planeedi Maa ja deemonliku seltskonna raamides kahes "õhuruumis", siis lähevad paljud olulised mõtted kaotsi ja pole ime, kui me ei saa aru millest räägitakse. Seetõttu ka Kristliku Mõttevõra sõprade juures võib olla veel neid, kes kahtlevad kosmose küsimuses, aga see ei ole nende viga, vaid neile ei ole räägitud asjadest nii nagu pühakirjas tegelikult maailma käsitletakse, kuidas Jeesus ja tema jüngrid või ka prohvetid seda mõistsid. Sellest üldse vähe räägitakse. Ühest küljest see võib tulla piibli tõlkimise tõttu, kreeka keeles on see siiski selgelt eristuv ja rõhutatud. Pole ime, et mõned ei saa aru tekstidest või mõnikord näete, kui inimesed panevad endale "kosmose küsimuses" klapid pähe justkui hobustele, et nad ei näeks kõrvalt sündmusi ega maailma laiemalt ja muudkui põrutavad edasi. Kuid Jeesus nägi ja oli universumi küsimustes väga täpne ning mis seal ikka imestada, ta tuli taevast Maale (Jh 3:16, 6:51, tuli taevast alla kosmosesse) või nagu ta ise ütles, Isa saatis teda meid päästma. (1Ti 1:15, 1Jh 4:14) „Teie olete alt, mina ülalt. Teie olete sellest maailmast (kosmosest), mina ei ole sellest maailmast (kosmosest)." (Jh 8:23) Edasist lugu jutlustatakse teile igal jõululaupäeval, kuidas see juhtus.

Kogu universumi (kosmos) elanikud tähenduses esineb muu hulgas ka 1Kr 4:9, kus Paulus ütleb, et see puudutab mitte üksnes inimesi, vaid nii ingleid kui inimesi. Inglite all peetakse sel korral silmas kõiki ingleid, aga eelkõige langenuid ingleid (Mt 13:40, "raihein" vrl s 38 ja 41) sh kuradit.

Johannes ütleb, kui me käime valguses ja kogu valguses, siis meil on osadus. (1Jh 1:7) Seetõttu sageli on kristlaste vahel ebakõla, kui nad ei mõista mida tähendab Jeesuse positsioon ja kus meie positsioneerime (asume). Meie peame valitsema koos temaga (Jk 2:5) ja ka kogu selle seltskonna üle, kes on teise taeva all! Sest meil on VALGUS, need teised aga on pimeduse olendid, sh deemonlikud soperdised või ka tulnukad. Sellel vahet teha on ülimalt tähtis! "Kuni mina olen maailmas (kosmoses), olen ma maailma (kosmose) valgus." Jh 9:5, s.t taevas tulnud universumi (kosmos sh Maa).

2Jh 1:7 selgitab miks.


Eesti keelde tõlgiti see: "Jah, maailma on läinud välja palju eksitajaid. Kes ei tunnista Jeesust Kristust lihasse tulnuna, seesama ongi eksitaja ja antikristus."


2 Johannese 1 salm 7 kirjakoha täpseim piiblitõlke sõnastus oleks:Jah, kosmosesse on läind välja palju eksitajaid...mis annab meile edasi salmi tähenduse ja ulatuse.


Sest antikristus tahab luua inimese koopiat, kuid see saab välja tulla kui deemonlik soperdis, seetõttu on maailmas niipalju värdjaid, need on DNA mutatsioonid ja katsed inimestega läbi ajaloo, aga mida enam, seda rohkem on neis erinevaid vorme, mille arenduses ka teadlased osalevad kuna on eksitatud, kuivõrd nad ei tunnista Jeesust Kristust! Selles on asi.


Johannes selgitab, et kosmoses on palju eksitajaid! Nad on deemonliku piirkonna k.a maavälise päritolu DNA arendused. Tuhandeid inimesi on röövitud ja need kes Maa peale tagasi on toodud, tunnistavad, kuidas nendelt koe ja DNA ja vere eemaldamise läbi võeti materjali, millega teha antikristust. (internetist leiate klippe kui huvi pakub) Aga see kuradi töö ei õnnestu! Sest ta on võimetu tegema seda, milleks üksnes Jumal võimeline on, Ei ole võimalik teha inimest, kellel on HING. Seetõttu nad kompenseerivad seda tehisintellektiga, mis ongi kergemini mõjutatav, aga ihu saab "koostada" DNA abil, isegi liha kasvatada ja kudesid. See on teaduslik lähenemine. Vahel te kuulete väiteid, et inimesed on loonud tulnukad, kuskil iidamast aadamast ajast alates teistelt galaktikatel, kes siia tulid. Kuivõrd väidetakse tõenduseks, et inimese DNA leiab tulnukates. Tegelikult on otse vastupidi! Kurat röövib ikka veel inimestelt DNA-d (sh Iisrael) ja selle läbi loodud nn tulnukad või ebamaised olendeid ei ole kaugeltki alati tehtud väljaspool meie planeeti. Neid on ristatud või nende puhul kasutatud inimeste DNA-d, seetõttu on neis seda osaliselt võimalik "avastada". Mis on tegelikult pettus.


Kuid Jumal on sellest täielikult teadlik, niisamuti Jeesus oli, kui ta rääkis ette, mis juhtuma hakkab. Kuigi kurat tahaks luua "oma inimese", keda kasutada planeedil inimeste valitsemiseks, siis tegelikult on maapeal huvigrupid (eliit), kes pürgivad ise valitsema selle antikristuse "magusa koha peale" ja nähtavasti on ka juba ära otsustatud, kes selleks saab; sest see ei ole lihtsalt niisama inimlik valik, vaid sellest liinist ja seostest, kuidas kirjutab juba Vana Testament.

Pole kahtlustki, et just Uus Maailmakord või loodav süsteem ning selle mudeli abil toimub juhtimine, mida võib üldistades globalismi nähtuse all kirjeldada. Paulus ütles roomlastele (Rm 5:12), et patt tungis (INVASIOON!) s.t kõikjale, kogu kosmoses ehk nii planeedile kui selle ümbritsevasse planeedisüsteemi. Kuradil on meelevald õhus (Ef 2:2), kreeka keeles kosmoses, mille valitseja ta hetkel on. Ta ei ole mingi planeedi Maa atmosfääri vürst, kuigi inimene on seotud atmosfääriga, aga kuradil on liikumisruum kogu universumis koos deemonitega. Paulus ütles, et surm on tunginud kõigisse. See ei ole mingi inimese valiku küsimus, et inimene saab valida, vaid see on juba tunginud (toimus invasioon) kogu Universumis sh inimkonda ja selle tühistamiseks tuli Jeesus, et päästa inimkond patust (kosmilise mõõtmega patust, Jh 1:29, tohutu suur patt) ja kohtumõistmise alt, aga üksnes inimkond (1Kr 1:21), kes usuvad (kosmose targad ja võimsad ei usu 1Kr 1:27,28), mitte kurat, tema DNA-soperdised ja deemonlik seltskond. Need hävitatakse. Neile ei ole päästet! Päästa saab HINGE, mitte olendeid, kellel seda ei ole, ammugi olendeid, kelles on DEEMON. Tulnukates ei ole hinge, küll aga deemon, kes ei saa Jumala Püha Vaimu (Jh 14:17). inimesed aga saavad Vaimu (Jh 14:19), kuigi Kristus läheb taeva. Aga meie ei ole saanud kosmose vaimu (1Kr 2:12). Kosmose tarkus on Jumala juures narrus (1Kr 3:19), ütleb Paulus korintlastele. Apostlid aga on kõigile vaadata, kosmosele ja inglitele (1Kr 4:9).

Kui piibel ütleb, et maailm vihkab sind (Jh 7:7) ja vihkab Jeesust, siis see ei tähenda, et inimesed sind vihkavad (kuigi vahel nagu teevad seda), vaid see on kuradi meelevalla ulatusega viha, kes vihkab nii inimest, tahab hävitada teda enne seda, kui Jeesus tuleb kuradit hävitama. Samas ka jumalatu rahvahulk; kogu inimmass on Jumalast võõrandunud ja seetõttu Kristuse asja vastu vaenulik (Mis seal salata!). Kuid mitte kõik inimesed! Need kes on kuradi omad ja deemonite mõjusfääris, sh maaväline seltskond ja tema deemonite juhitud olendid on Kristuse vastu. See kõik vihkab inimest. Sest inimene elab igavesti, aga see tulnukate seltskond hävitatakse (millest oli eelnevalt juttu). Jeesus selgitas, et kogu kosmos! Jeesus ütleb jüngrite seas (omavahel), et ta ei anna nii nagu kosmos annab (Jh 14:27), vaid see on rahu, mis tuleb pärast lõpliku võitu. Teisisõnu te saate (1) esmalt sisemise rahu, aga hiljem ka maailmas (2) rahulikult igavesti elada.


Sellest ei räägita kirikutes, kuid tuleks selgitada inimestele. Jeesus selgitas ja rõhutas seda mitu korda enne ristilöömist (vt ka Jh 15:18, 16:8,20,33), kus 20 salmis ütleb, et kosmos rõõmustab kui teie kaeblete või salmis 33, et teid ahistatakse kosmose läbi, ja seda me tõesti kogeme, kuidas kurat meid läbi selle pettuse ja olendite ikka veel ahistab, aga Jeesus tuleb ja toob rahu, lööb platsi puhtaks ja tema riik on rahuriik. Jeesus ei rääkinud siin mingitest sõdadest, vaid ta rääkis deemonitest ja tema maavälistest olenditest ja nende tegevusest, mis on kosmilise mõõtmega. Kui usklikud sellest aru ei saa, siis ei saada aru ka sellest, et Jumal on juba maailma korra üleujutanud. Jüngrid rääkisid sellest oma kirjades, millele eelpool vihjasime. Eesti keelses piiblis ei tule need teemad nii täpselt välja, kuid vaid mõnes kirjakohas, kus on neid mõtteid paremini sõnastatud.

Kuid ka Ilmutuse raamat selgitab pikemalt, et metsaline tuleb jälle ja ta leiab oma lõpu. Ilm 17:8 Niisamuti Jesaja 9:5 kirjutab, et meile antakse rahuvürst. See ei ole mingi maise sõja küsimus, vaid rahu planeedil, et me saame elada normaalselt.

Mumifitseeritud tulnukas Nazca Kultuurist
Leitud mumifitseeritud tulnukas Nazca Kultuurist

Nazca kultuur Peruus, mis on kuulus oma monumentaalsete geoglüüfide poolest, mida tuntakse "Nazca joontena", on tunnustatud ka hüdraulilise tehnika, kaunite mantlite, linna- ja religioossete keskuste ning muusikale kaldumise poolest. YouTube´is otsige "Naza Lines"

Kujuta korraks ette, kui pole enam kuradit ja tema deemoneid ega ka tema olendeid, kes on maavälised, siis meil on rahu majas nagu eestlane ütleb: "Kas saab rahu majja!" Nii saab.

Kuid see õhu valla vürst ei lähe üksi kinni, vaid ka sõnakuulmatud lapsed ehk kõik, kes ei taha sõna kuulata või teevad Jumala vastu oma lihalikes himudes. 

Oleme kirjutanud küll veeuputusest*, maavälistest objektidest ja subjektidest, kuid need on kuradi tegelased, kõik tulnukate kamp, kelles puudub hing, aga kelles on deemonid, on tegelikult kosmosest meile juba antiikajal palju tüli tekitanud ja isegi orjastanud, pannud inimese neid imetlema, ehitama suuri püramiide ja obeliske ning ohverdama inimesi ja kõike rõvedust tegema sh geenimutatsioonid ja katsed Jumala loomingut järgi teha, tegelikult suutes seda vaid rikkuda. Seda kuradi tööd ja fakte "koostööst" tulnukatega on lihtsalt nii palju internetis, et me võiks ainult sellest kirjutada ja muuks aega ei jää, aga meie eesmärk on Kristuse kuulutamine ja tunnistamine.


Kreeka keelne Jumala sõna annab nendes küsimustes meile endiselt selged vastused ja kogu meedia on täis infot, fakte kõik võimalikest esemetest ja ehitistest, aga ka olenditest (videomaterjalid, fotod, tunnistused jne), keda ja mida täna - meediaajastul ei ole võimalik peita, sest kõik on avalik ja kes vähegi tahab, leiab info ja usaldusväärsed allikad, kuigi on ka võltsi ja pettust, aga suurem osa sellest on põhjendatud ja tekitatud kuradi kätetöö ja tema kummardamise tõttu.

* Veeuputuse tõendid. Miks see toimus? Loe edasi »

Kristlik Mõttevõra