Kristlik Mõttevõra

KOPEERITUD JUMALARIIK 2030

15.09.22 01:32 PM By Kristlik Mõttevõra

Kui te vaatate mida Great Reset plaanib ja mõtlete, kust need ideed tulevad, siis vaadake piiblisse ja te teate, mida kopeeritakse!
Saatan ei suuda ise midagi välja mõelda, kui vaid hävitada, aga ta teab, mida Jumal teeb ja ka seda, milline saab see maailm olema.
Kuna kurat teab maailma sündmusi ette, siis tema eksituse sisu seisneb selles, et ta imiteerib eksitamise eesmärgil Jumala riiki, aga selle haledat koopiat, aga kus tema on isand. Kus tema valitseb antikristuse kehastuses ja võimu kehtestamisega.


Kõige muuhulgas on kopeeritud ka valitsemise kord. Seda on tehtud juba kolmsada aastat või algus ulatub nii kaugele, kuid selle taga seisab muuhulgas ka inglismaa aadelkond. Inglismaa on tegelikult valitsenud maailma sajandeid vaheldumisi Hispaaniaga, kord üks peal, siis teine. Hispaania domineerimist näha ei ole, aga Inglismaa on kogu aja olnud võtmetegija! On ka täna. Kuidas?


Maailm muutus kaasaegsemaks, kus kuningad enam reaalselt võimu juures ei ole, võim on parlamendi ja nende valitud valitsuste käes, siis kuningakojad mõtlesid ühineda ja leiutasid "katuse", viisi, kuidas ikkagi kogu maailma üle võimutseda.


Selleks loodi komitee, mille liikmed on peamiselt aadlikud või ülikud. Nende käes on ka maailma suurem osa varadest. (Neid segavad uusrikkad, kellel ei ole küll aadliseisust, aga on miljardid. Seda te näete ühtelugu poliitikas, kuidas neid isikuid nullitakse.) Kuid komitee kaudu "pääsevad" monarhid võimu teostama läbi mõjuisikute. See on avalikkuse eest varjatud, aga see avaldub läbi paljude organisatsioonide ja nendes seatud agentide. Kes on tavaliselt mitmes ametis, aga oma töö kõrval esindavad komitee huve. Seetõttu te ei saagi aru, keda need isikud esindavad, aga nende avaldusete ja tegude taga on komitee.


Selline juhtimine toimub ka läbi MMF (WEF), kus on üles seatud organisatsioon, kes ei allu parlamentidele ega valitsustele. Inimesed ei ole neid valinud ja kuhu iganes neid agente sisse söödi, seal kõlab läbi WEF ideoloogia ja eesmärgid. Muide ka Eestis! Nende mõjuisikute kaudu juhitakse kogu maailma. See ei ole legaalne, aga see on ülemailmne. See on vaid üks organisatsioon sadadest, mille kaudu monarhid maailmas võimutsevad valitsuste üle.


Kuid kõige selle taga on vaid käputäis, 13 kõige kõige monarhi ja ülikut (v nende järeltulijat), kes on valinud omakorda 30 volitatud isikut endi hulgast, kes kuuluvad 300 komitee hulka (illuminaadid), kes aga ei ole juhatuses, need on komitee lihtliikned. Päriselt aga tõmbab niite vaid käputäis monarhe, kelle hulgas oli Elizabeth II, nüüd aga Charles III ja tema perekond (pojad) on 300 komitee lihtliikmed. Muidugi kuulub sinna veel teised kuninglikud pered.


Mida nad üritavad kehtestada, on tegelikult maailmavõim. Maailma üle võim on olnud nende käes läbi ajaloo, aga täna omab vara samuti olulist rolli, näiteks, kellel on ligipääs kullale, kalliskividele ja nüüd ka naftale. On teada, et Rockefellerid kontrollivad vedelaid maake (õli, nafta), Oppenheimer kalliskive ja Rothscild kullavarusid. Tegelikult on kõigi nende perekondade ja ka kuningaperede vara allikad ja ettevõtted läbi uuritud ja teada ja on teada ka need organisatsioonid, mille kaudu agendid kuningaid "teenindavad". Võim kuulub ikkagi suures osas kuningaperedele ja aadlikele või nende järglastele, kes otsustavad, mis suunas maailm läheb.


Mis mudel see on? Piiblis on kirjas, et pühad saavad valitsuse, kes valitsevad kuningatena igavesti Jumala riigis, kus kuningate kuningas on Kristus.

Kuid 300 komitee on valitsemise tehnika, mis on koopia Jumala rahuriigist. Muidugi on rahuriigis valitsejad määratud Jeesuse poolt ja need ei ole piiratud 300ga, aga kuratlik plaan on jätta varadest eemale kõik teised (Sul ei ole midagi, aga sa oled õnnelik, WEF), kes ei ole monarhi perede järglased. Nii arvab komitee, et nemad valitsevad igavesti; kontrollivad kõike ja kõiki (uus maailmakord) ja see kord on rahuriigi idee koopia. 


Paraku teame, et Jeesus tuleb koos kõigi pühadega ja maailmavalitsus antakse üle alles siis, aga pühadele, kelle hulgas on kõik päästetud. See aga tähendab, et kõik see varade ja võimu küsimus alles lahendadakse, kui rahuriik saab alguse. Seetõttu nii WEF kui ka teised "saavutused" on määratud kokku kukkumisele ja see kaob igavesti.


Kurat väidab, et uus maailmakord ongi rahuriik ja kohe kohe tulemas ja rahuvürst tuleb samuti (antikristus), kes selle välja kuulutab. Selline pettus, aga see on piiblis kirjas. Seega, nii WEF kui kõik teised kuniglikud katusorganisatsioonid, kelle kaudu kuningad võimu kuritarvitavad, need likvideeritakse lõpuaja sündmustes ja ühes nende liikmetega. Piibel kirjeldab, et õelate vara antakse õigetele. See ei saa olla taevas, vaid maa peal ja see tuleb veel. Kõik see kuningate ja ülikute ja isegi Vatikani vara antakse üle päris kuningatele, keda seab valitsema Kristus.
Võiks väga pikalt kirjeldada seda, mismoodi kopeeritakse rahuriiki ja tema ideid. 


Ka roheline idee on tegelikult sisu poolest ju tulnud piiblist, kus Jumal loob uue maa ehk korrastab planeedi sedavõrd, et see on taastatud ja kliima uuendatud. Seda teeb Jumal, kui viletsusaeg läbi saab, aga roheline agenda peab seda ka omal moel korraldama, sest see on pühakirjas ette nähtud. Siiski mitte nii, nagu nemad seda hävitavad ja inimestele serveeritakse.


Strateegia on milline? Kõigepealt hävitada "tervis", siis "loodus" ja siis internet, mille kaudu saab kõike ja kõiki kontrollida läbi AI (see juba toimib), aga veel ei ole lülitatud ülemailmseks, mis plaanitakse sularahata olema ja kus kõik on vaid elektrooniline. Seega kõiki ja kõike saab jälgida. See on AI eesmärk, mis imiteerib Püha Vaimu, kuna Jumala vaim tegelikult teab kõiki inimesi ja juhib kõiki kristlasi. Kuid see ei ole jälgimise tõttu, et inimesi kontrollida, vaid vabatahtlik ja heateahtlik.


See elektroniline AI süsteem on nende lõplik kontrollvahend "rahuriigis", kuna varad on jagatud ja nüüd jääb vaid eksisteerida ja miski ei ohusta enam monarhide võimu. Paraku see nii ei lähe, see on samuti piiblis kirjas. See on hea uudis! Maa peale tuleb päris rahuriik sinna juurde kuuluvaga.


Kui te vaatate sündmuste käiku, suurt plaani. Esiteks viimased kahe aasta sündmused, olid eriti silmapaistvalt jõhkrad, kus? Austraalia, Kanada, GB, Hispaania, Itaalia, Prantsusmaa, Austria. Need kõik on kas endised või praegused, vaid mõne monarhi ja tema pere valitsuse all olnud piirkonnad. Kuidas on nii, et Austraalias võimu kuritarvitati? Sest seda kontrollib endiselt Inglise kuningakoda ja tema pere?


Kuid osad riigid, nt Hiina? On riigid, mille eesotsas on komitee 300 liikmed või neid riike kontrollivad agendid. Eelkõige läbi WHO, aga isegi NATO* on tegelikult monarhide võimu ja kontrolli all. USAs on mõned pered (tegelikult rohkemgi), kes samuti kuuluvad komitee hulka ja seal on nad samuti komitee nõukogu kontrolli all. USAs on väga palju organisatsioone ja seetõttu võimalusi, kuidas sündmusi ja valitsusi "juhtida" tegema seda, mida kuninglikud pered ette näevad. (Kes ei allu, neid tabab tagakius ja neid kõrvaldatakse võimult) Nüüd mõned mõtlevad, et see on mingi soga ja väljamõeldis! Tegelikult on selle kohta internetis materjalid ja uuringud ning tõendid ja on ka teada need isikud, kes olid varem komitees ja kes on praegu (neid teatakse vähem) ning organisatsioonid, mida agendid kasutavad mõju avaldamiseks, need ei ole muutunud 40 aasta jooksul, kuid neid on juurde loodud. See on süsteem. Seda on üles ehitatud sada aastat ja eriti intensiivselt viimased 50 aastat. Mis on dokumenteeritud ja päriselt ka toimib. Mingil hetkel kirjutame sellest veel, materjalid on mahukad ja see vajab aega.


Tulles tagasi Jumala riigi kopeerimise juurde, siis tegelikult kui te tahate teada mis edasi juhtub, siis teil ei ole vaja midagi muud lugeda, kui vaid piiblit. Enamus asju, (olulised) on kuradil kopeeritud piiblist ja kui te võrdlete neid, siis te leiate sarnasused (kuigi need on moonutatud või rikutud) ja te teate, mida kurat plaanib teha, seetõttu on võimalik näha ka suurt pilti ja ära imesta midagi!

* Vaid mõned seosed (tegelikult on neid palju)


See tuli neile ilmutusena, et Rooma Klubi ja selle rahastajad pealkirja all Saksa Marshalli fond oli kaks kõrgelt organiseeritud konspiratiivset organit Põhja-Atlandi Lepingu Organisatsiooni (NATO) katte all ja et enamik Rooma Klubi juhid valiti NATO-st. Rooma Klubi sõnastas kõik mida NATO väitis oma poliitikana ja 300 komitee tegevuse kaudu liige lord Carrington suutis NATO jagada kaheks fraktsiooniks, poliitiliseks (vasakpoolseks) jõurühmitus ja selle endine sõjaline liit.


Ajavahemikul 1968–1972 kujunes Rooma Klubist ühtne tervik globalistidest, tulevikuplaneerijatest ja igat liiki internatsionalistidest. Ühena delegaat ütles: "Meist sai Joosepi mitmevärviline mantel." Kusjuures Peccei raamat "Inimene Kvaliteet" pani aluse NATO poliitilise tiiva doktriinile.



Üks peatükk "Technotroonika ajastu" selgitab, kuidas uus tehnoloogia toob selle kiiluvees intensiivse vastasseisu, mis pingestab sotsiaalset ja rahvusvahelist rahu. (see on kiibistamine ja 5G) Kummaline, me oleme jälgimise tõttu juba tugeva pinge all. NATO peakorter Belgias Brüsselis, kus oli hiiglaslik arvuti nimega "666" suutis see salvestada igat tüüpi andmeid juba 20 aastat tagasi, mida on maininud Brzezinski, lisaks omab laiendatud võimsust andmete vastuvõtmiseks veel mitme miljardi eest inimesi, kui praegu, kui see kunagi puudutab, kuid mis on globaalse valguses.


300 komitee ja NATO liikmena oli Sir Peter Vickers, umbes samal ajal asus NATO suunas Rooma Klubi välja töötama sotsiaalset programmi, mis oleks täielik suuna muutus, kuhu Ameerika tahtis minna. (Täna on selline programm Agenda 2030, LGBT jt) Rooma klubis, Tavistocki juhtimisel, käskis Stanfordi uurimisinstituudil (SRI) selline programm välja töötada, mitte ainult Ameerika jaoks, aga iga riigi jaoks Atlandi alliansis ja OECD riikides. See on peale surutud ka meile! Meid võeti nato liikmeks, aga seevastu peame täitma nende programmis ettenähtud nõudmised.


Mõned 300-liikmelise komitee olulisemad liikmed on ka NATO liikmed – tõsiasi, mida me peaksime meeles pidama. Need 300 komitee liikmed peavad mitut ametit. NATO-Rooma klubi liikmete hulgas olnud ka Harland Cleveland, endine USA suursaadik NATO juures, Joseph Slater, Aspeni direktor Instituut, Donald Lesh, endine USA riikliku julgeolekuagentuuri töötaja George McGhee ja Claiborne Pell, kui tuua mõned näited.

Kristlik Mõttevõra