Kristlik Mõttevõra

ANTIKRISTUS VAATAB SIND JA KA SINA TEAD TEDA

14.10.22 04:24 PM By Kristlik Mõttevõra

Valemessiale anti juba esindusõigus

Jeesus ütleb: "sest tõuseb valemessiaid ja valeprohveteid ja need pakuvad suuri tunnustähti ja imesid, et kui võimalik, eksitada ka valituid." Mt 24:24. Mida ta ütleb? Kas seda, et me ei näe, kui meid eksitatakse? Ei tunne ära valeime? Nähtavasti ikka tunneme. Kuid mille eest ta siis hoiatab? Sisuliselt ta ütleb mida? Ta hoiatab, et neid tõuseb rohkem. Eksituse mõte on ajada meid segadusse ja et me kaotaksime valvsuse. Näeme kõikvõimalike valemessiaid, aga lõpuks hakkame ikkagi mõnda neist pidama selleks, kes ta ei ole. See ongi Jeesuse hoiatuse sisuline mõte. Kui neid on palju ja nad teevad trikke, siis me oleme segaduses ja valime nende hulgast välja selle, kes tundub justkui kõige usutavam valemessias. See kõik on suitsukate. Tegelik valemessia tuleb nii märkamatult, et isegi "valitud" - nagu Jeesus hoiatab, ei tunne teda ära. Järelikult ta tuleb kui sõber ja meie seast, et me isegi ei oska arvata, et see keegi on võimalik. Kui me aga enam ei kahtlustagi, siis on sõna läinud täide. Sest meile söödeti ette petukaup, hulk valemessiad, kuid need kõik on valed. Selles see eksitus seisneb, et me ei arvagi enam ära, kes see võiks olla. Me kaotame valvsuse ja läheme õnge. Kurat on valede isa ja uskuge või mitte, ta on selles osav. Kui te nüüd alljärgnevat loete, siis küsime teie käest: "Kas te arvasite ära selle isiku, kellest jutt tuleb?" Ei usu. Kui aga nii, siis teid juba on eksituse teele juhitud. Kuid eksitus tuleb osalt sellest, et te ei tea kuidas seda isikut on võimalik tuvastada? Kui inimesed ei kvalifitseeru, on ju nii? Reaalsus on see, et ka kurat oli kõige ilusam ingel kõigi teiste inglite seas. Ometi, just tema oli see, kes tõstis mässu Jumala vastu.

Prints William külastab Jeruusalemma vanalinna, et lõpetada esimene (!!!) ametlik kuninglik visiit, kirjutab abcNEWS 28. juunil 2018.a. Enamus kristlasi ei osanud isegi midagi kahtlustada. Mõni küsib nüüd, mis sellest enam rääkida, see juhtus aastal 2018? Ütleks nii, te ei pane tähele märke! Piiblisündmuste taustal omab see visiit lõpuaja sündmustes äärmiselt tähtsat pidepunkti, kui mitte öelda kaalukaim märgiline tähendus. Kristlased isegi ei aima midagi. Harutame selle lõpuaja märgi pulkadeks lahti!

Isegi lihtsalt Iisraeli tulles on prints William teinud ajalugu. "Täna pärastlõunal, kui tema lennuk Tel Avivis Israel Ben Gurioni lennujaamas maandus, sai Cambridge'i hertsogist esimene Briti kuningliku perekonna vanemliige, kes tegi riiki ametliku visiidi alates selle asutamisest 1948. aastal." rõhutab townandcountrymag.com. Aga pane nüüd hästi tähele, "Prints William alustas oma päeva Iisraeli okupeeritud Ida-Jeruusalemmas Õlimäel, kust avaneb vaade müüriga ümbritsetud vanalinnale." kirjutab ABS. See ei ole juhus! See on aastakümneid planeeritud ja hoolikalt ette valmistatud valik! (nii või teisiti planeeritakse visiite, aga valitud koht kannab sõnumit) Prints Willian valiti juba messiaks (sellest allpool) ja tema peab olema just esimene kuninglikust perest ning tulema seetõttu ka esimesena Jeruusalemma! Kuidas see on lõpuaja märk?

Messias peab saabuma kindlas kohas, millest piibel kirjutab. Seetõttu Williami tuleku koht oli valitud nii, kuhu messias kõigepalt tuleb! Tegelikult Sakarja prohveteering ei ole veel täitunud (muidugi me kristlastena teame seda), kui Jeesus tuleb kõigi pühadega tagasi ja see koht on kõigepealt Õlimägi. Ent Prints William tuli Iisraeli saabudes kõige esmalt Õlimäele! See oli teadlikult nii korraldatud, et kiri läheks "täide" ja sõnum teistele asjast pühedatule. Kuid isegi kristlased ei saanud asjale pihta.


Prints William alustas oma päeva Iisraeli okupeeritud Ida-Jeruusalemmas Õlimäel, kust avaneb vaade müüriga ümbritsetud vanalinnale.

"Sel päeval seisavad ta jalad Õlimäel, mis on Jeruusalemma ees ida pool; ja Õlimägi lõhkeb keskelt pooleks, idast läände väga suureks oruks, sest pool mäge vajub põhja poole ja teine pool lõuna poole. Ja te põgenete siis mu mägede oru kaudu, sest mägede org ulatub Aasalini; te põgenete, nõnda kui te põgenesite maavärisemise eest Juuda kuninga Ussija päevil. Ja Issand, minu Jumal, tuleb ja kõik pühad koos temaga." (Sk 14:4,5) Isegi inglid väitsid seda apostlitele: „Galilea mehed, mis te seisate siin ja vaatate üles taevasse? See Jeesus, kes teilt võeti üles taevasse, tuleb samal kombel, nagu te nägite teda taevasse minevat.” (Ap 1:11)

Seejärel külastas ta päeva kõige isiklikumas ja emotsionaalsemas peatuses oma vanavanaema hauda. Prints Philipi ema, Battenbergi ja Kreeka printsess Alice pälvis Iisraeli au selle eest, et ta andis Teise maailmasõja ajal Kreekas juutidele varjupaiga ning maeti hiljem Ida-Jeruusalemma Õlimäel asuva vene õigeusu kiriku Maarja Magdaleena kiriku krüpti.

Kui paljud eestlastest või üldse kristlastest teavad seda?

Seejärel külastas ta al Haram al Sharifi ehk Templimäge, kus asuvad Al-Aqsa mošee ja kaljukuppel. See on islami kõige püham koht ja teda võõrustas šeik Azzam al-Khatib, al Haram al Sharifi haldava Islami Waqfi direktor.

Pange tähele prints Williami riietust. Selle sõnum on "valge hobune"! Loe Ilmutuse 6:2 ja 19:11. Kõik on tumedas, aga messias on valges.

Seejärel kõndis ta Ühendkuningriigi pearabi Ephraim Mirvise ja läänemüüri rabi Shmuel Rabinovitši saatel kompleksist alla läänemüüri äärde.

nutumüür

Ajalugu tehakse siis, kui pearabi saadab HRH Cambridge'i hertsogit Jeruusalemma läänemüüri juurde – seistes juudimaailma epitsentris.

Lõpuks Püha Haua kirikus. Püha Haua kirik (ladina keeles Ecclesia Sancti Sepulchri; kreeka keeles Ναὸς τῆς Ἀναστάσεως, Naos tes Anastaseos; Armeenia keeles Սուրբ Հարության տաճար Surb Harut'yan tač̣ar; mida õigeusklikud kutsuvad ka Ülestõusmise kirikuks või Issanda Haua kirikuks) on kirik Jeruusalemma vanalinna kristlikus kvartalis.

Printsi ametlikus reisikavas on Jeruusalemm loetletud "okupeeritud Palestiina alade" osana, mis valmistab Iisraeli ametnikele meelehärmi.

Iisraeli ametnikud on pikka aega väljendanud pettumust Briti kuninglike pereliikmete suhtes, kes vaatamata mitmele mitteametlikule ja eraviisilisemale visiidile riiki ametlikke visiite ei teinud. Kuid nüüd, kui visiit lõpuks teoks saab, on Iisraeli ametnikud mures palee keele pärast, eriti pärast seda, kui USA tunnustas Jeruusalemma Iisraeli pealinnana. 36-aastane William tänas kolmapäeva õhtul palestiinlasi sooja vastuvõtu eest reisi teisel poolel. "Mind rabab ka see, kui paljud inimesed selles piirkonnas soovivad õiglast ja kestvat rahu." ütles William.

"On olnud väga võimas kogemus kohtuda teie ja teiste Läänekaldal elavate palestiinlastega ning kuulda teie lugusid. Loodan, et tänu siinviibimisele ja teie ees seisvate väljakutsete mõistmisele, sõprussidemetele ja vastastikusele lugupidamisele palestiinlaste vahel ja britid muutuvad tugevamaks." William lisas: "Ühendkuningriik on teiega, kui me töötame koos rahumeelse ja jõuka tuleviku nimel."

"Iisraelis viibides külastab William Yad Vashemit, Iisraeli ametlikku memoriaali holokausti juutide ohvritele. William asetab Briti pearabi saatel mälestussaalis pärja hukkunute auks. Samuti on tal kavas kohtumised Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahu ja Iisraeli presidendi Reuven Rivliniga." kirjutab T&C.


"Ametlik kuninglik visiit on osa prints Williami suuremast ringreisist Lähis-Idas. Nädalavahetusel sõitis ta Jordaaniasse, kus veetis aega kroonprints Al-Hussein Bin Abdullah II-ga, külastas noori ettevõtjaid, kohtus Al-Husseini tehnikaülikooli üliõpilastega ja osales kuninganna sünnipäeva tähistamisel. Hiljem sel nädalal sõidab ta okupeeritud Palestiina aladele, kus külastab Püha Maarja Magdaleena kirikut, kuhu on maetud tema vanavanaema printsess Alice. Kensingtoni palee sõnul toimub Lähis-Ida turnee jooksul veel mitmeid sündmusi ja esinemisi, kuid neid pole veel avalikustatud. Üldiselt kohtub William "kõrgemate poliitiliste ja religioossete juhtidega kõigis kolmes kohas [Jordaania, Iisrael ja okupeeritud Palestiina aladel] ning paljude inimestega äri-, kodanikuühiskonna-, kunsti- ja meediavaldkonnast ja teistes sektorites Ühendkuningriigi kolme esinduse korraldatud vastuvõttudel." lisab väljaanne.

Esindusõigus ei ole veel meelevald, mida metsalisele antakse tegutsemiseks

"Talle anti suu rääkida suuri asju ja teotada Jumalat ning talle anti meelevald tegutseda nelikümmend ja kaks kuud." Ilm 13:5

Piibel kirjutab, et antikristus saab meelevalla tegutsemiseks, ent see kestab 42 kuud. Kas selline meelevald on juba kehtestatud? Veel mitte.

Selline meelevald tähendab seda, et ta hakkab Jumalat teotama. Kui see juhtub, siis on meelevald antud. Samuti anti talle voli pidada sõda pühadega, nagu piibel kirjeldab. Kuid sellist võimu valemessias veel ei oma. Seetõttu ka ei ole märgitud periood alanud. Sellest saate aru siis, kui talle on antud meelevald iga suguharu ja rahva ja keele ja paganahõimu üle. Igal juhul on näha juba täna, et selline ettevalmistus käib. Valitsused loovutavad vabatahtlikult võimu ÜRO-le. Ka Eesti on juba alla kirjutanud lepingud, millisel juhul Eesti Valitus allub ja millisel mitte. Kuid näha on ka seda, et meedia läbi rünnatakse valitsusi ja riigijuhte, kes ei allu üldisele uue maailmakorra kehtestamise eesmärgile. 

Lähme nüüd tagasi Prints Williami isiku juurde ja selgitame mõningaid avalikult levitatud fakte tema rollist ja selle algusest. Selleks peame minema ajaloos tagasi ja alustame sümbolitest. Sümboolika on keel, mille kaudu vastased isekeskis avalikult suhtlevad ja annavad teada varjatud sõnumeid. Kuid selleks peate te suutma mõista, millised sümbolid midagi tähendavad, isegi siis, kui väidetakse, et nendel on teine tähendus, ei muuda see olematuks varjatud tähistusi. Kõigepealt selgitame lahti vapid.

Milliseid piibli sõnumeid kujutatakse Wales´i Prints Williami vapil?

Koostasime selle juurde lühidalt selgitused ja lisasime noolega viited, millised sümbolid seda sõnumit või tähendust kannavad.

Coat of arms of HRH Prince William, the Prince of Wales (born 1982) son of King Charles III and Diana, Princess of Wales.

Allikas:Royal coat of arms of the United Kingdom

Kui te analüüsite selle vaimse sisu sümboleid, siis teil võib tekkida küsimus, et olete näinud veel sarnaseid vappe? Vastab tõele. Näiteks Rothschild family ehk perekonna vapp jt. Siin mainitud näite osas lisame allpool ka vapi, aga mis on oluline? Seni pole ühtegi perekonda, millel on kujutatud sümboleid sel määral kui Williami vapil. See on oluline. See seab tema positsiooni täpselt ja paneb paika, kellega tegu on, kui me vaatame teisi isikuid. Williami vapil on kõik see, mida metsaline enesest kujutab. Tegelikult on see otsus tehtud ja siinkohal lisame allpool selle faktid, millega igaüks saab tutvuda ja ise otsustada, kas selle isiku puhul on tegu sellega, kelleks teda juba peetakse. Miks nii? Aga selletõttu, et kirjutatud on "Lapsed, käes on viimne aeg! Nagu te olete kuulnud, et antikristus tuleb, nii ongi nüüd tulnud palju antikristusi. Sellest me tunneme ära, et käes on viimne aeg." 1Jh 2:18 ja "sest tõuseb valemessiaid ja valeprohveteid ja need pakuvad suuri tunnustähti ja imesid, et kui võimalik, eksitada ka valituid." (Mt 24:24) Seetõttu on kristlastele väga tähtis, et me asja maha ei maga või teame, kes on potentsiaalne metsaline, kõige tõenäolisem isik.

Kas Prints William on juba alustanud ametlikku suhtlust kui Antikristus?

Prints William ja tema abipersonal Buckinghami palees on juba alustanud ametlikku suhtlust, mis avaldab prints Williami kui Antikristuse kujutamist. See on teadaolevalt esimene avalikkusele suunatud sõnum, et siin ma olen, pange ennast valmis, ma tulen.

31. mail 2004 avaldas Rothschildi kontrollitav Associated Press Alistar Granti tehtud foto kogu maailmas. Fotol on prints William poseerimas tallega nagu Jeesus Kristus, keda Piibel nimetab Jumala Talleks. Nähtavasti olete seda näinud. Vaatate seda kui armast isikut koos veel armsama tallekesega ja panete esimesel võimalusel like´, kui keegi selle foto teie uudistevoos avaldab, on nii? Tegelikult on selle foto sõnum okultne! Teie muidugi ei tea seda. Kuid asjassepühendunud teavad täpselt, mida see pildiga öelda tahetakse.

Esiteks – Jumala tall – prints William, tall ja tagumine sõrg!


Ametlik foto, mille Buckinghami palee ametlikult andis välja ja 31. mail 2004 avaldas, kujutab prints Williamit "populaarses" riietuses (sinised teksad ja kampsun) poseerimas tallega, kes hoiab selle tagumist sõrga. Ühendkuningriigi trooni ametlikult heakskiidetud tahtlik suhtlus prints Williamilt kui Antikristusest, ühtse maailmavalitsuse tulevasest kuningast.


Mis on selle foto tähtsus? Asjatundmatule vaatajale on foto täiesti süütu. Kuid Siioni protokolle, vabamüürlust ja Ilmutusraamatut tundvate isikute jaoks on William fotol identifitseeritud kui antikristus.

Antikristust on kunstis ja kirjanduses kirjeldatud kui nägusat ja võluvat ning valede ja pettuste meistrit. Vabamüürlased kutsuvad teda Baphometiks ehk Mendese kitseks. Tavaliselt on teda illustreeritud tagumiste (!!!) kapjadega.

Nagu juba aru saite, siis neid fotosid on tehti fotoseansil rohkem, kuidas Willaim hoiab just tagumist sõrga. Iga kristlane peaks küsima, miks prints William hoiab fotol tagasõrga?

Antikristus on kõige Kristuse vastu. Rühmana on antikristus sionistid.

Nad olid võimul esimesel sajandil, kontrollisid juutide ülemkohut ja otsisid kuningat, kes tõrjuks välja Rooma ja muudaks Iisraelist maailma võimsaks. Windsori majal on heebrea juured (!!!) ja seda saab jälgida esimese sajandi Iisraeli ja Juuda "majani". Inglismaa lõvi on tegelikult Juuda lõvi. Windsori majal, nagu kogu Euroopa monarhial, on heebrea juured ja see on Rothschildi maja "rahavahetajate" kontrolli all, kes on sionistid ja Iisraeli riigi loojad, tuntud lutsiferlased ja nn 13. tähe perekond (identifitseerib antikristusena ja 12 perekonna juht, nagu Jeesus oli 12 apostli juht). Prints William on Kristuse vastaste poolt loogiline valik maailmavalitsuse kuningaks.

Kuidas kehtivad Antikristuse ennustused praegu ja tulevikus?

Kes on see Antikristus, kes ilmub Viimsetel päevadel ja nõuab meilt märgi võtmist? Kes on see "Luciferi seeme", kellest saab maailma kuningas?

Kuna Püha Rooma kirik asendas Rooma impeeriumi, toimus Euroopa paganlike hõimude vallutamine Kristuse ja kiriku egiidi all, mitte valitsuse ja impeeriumi, vaid religiooni nimel (ristisõjad). Kiriku kontrollimine tähendas monarhide kontrollimist, seega on ajalugu tulvil mõrvu ja kaost kiriku kontrolli ja selle üle, kes oleks paavst.

Järgmise 300 aasta jooksul sai templirüütlitest Euroopas võimult teine ​​rühmitus Kiriku enda kõrval. Nad saadetakse laiali, süüdistatuna kirikuvastastes kuritegudes ja "Raifa tähe ja Mooloki" kummardamises, ainult ajaloos on kasutatud päevanimesid Lucifer ja/või Baphomet.
Templirüütleid tuntakse kõige paremini selle poolest, et nad muutsid Euroopa puithoonetest kivihooneteks, millest mõnda ei dubleerita kunagi, ning pangandussüsteem, mis väidetavalt andis neile rikkuse ja pani monarhid sügavatesse võlgadesse, pangandussüsteemi, mida me siiani kasutame. Kui ordu keelati, kaovad nad peaaegu, kuigi arvatakse, et osa rühmitusest põgenes praeguse Šveitsi alale ja paljud läksid Šotimaale, nende tohutu rikkus kadus ja neid otsitakse endiselt ning on vaidluste ja müütide teema. Templirüütlite tegelikku pärandit võib näha Euroopat kaunistavas fantastilises kivitöös.

Vabamüürlaste gild hakkas muutuma populaarseks alles valgustusajastu alguses ja mingil huvitaval põhjusel ühines monarhia ja sai nüüdseks koostatud ühistööliste gildi kõrgeteks liikmeteks, kujunes rikaste ärimeeste salaühinguks ning näib olevat kui tavalised inimesed. Salaselts, mis on avatud igale inimesele, kutsega ja eksisteerib tänaseni ning kujundab riike üle maailma. Ameerika Ühendriigid oli "proov", et näha, kas Vaba Masonry idee töötab. Idee oli juhtida riiki ilma monarhideta, mida rahastab pangandus ning mida juhivad äri- ja kaubandusjuhid.

Rothchildid, monarhide allakäik, Euroopa Liit

"Napoleoni sõjad, mida rahastas peamiselt Rothschildide perekond, põhjustasid peale tsaar Aleksander I peaaegu kõigi Euroopa monarhide allakäigu. Varsti pärast sõja lõppu oli Rothschildi pangandusimpeerium saavutanud finantskontrolli monarhide, nende riikide ja majanduste üle. Euroopa Liidu idee oli Rothschildide idee viia kõik monarhid ühe pangandussüsteemi alla ja kontrollida maailma majandust. Venemaa oli endiselt rahaliselt iseseisev ja tsaar Aleksander ei kavatsenud rahavahetajate ideedele alluda, tema järeltulijad kahetseksid tema valikut.
1917. aastal lõppes Vene monarhia bolševike revolutsiooni käe läbi, mida rahastasid Euroopa panganduspered. Esimese maailmasõja lõpust sündis Rahvasteliit, see avas ka tee uueks ettevõtmiseks Pühale Maale ja Rothschildide perekond hakkas Briti valitsuselt Palestiinas maad ostma.

Iisrael ja Raifa täht

Esimene tööülesanne oli juutidele kodumaa rajamine ja 1948. aastal lehvis Mooloki täht Iisraeli riigi lipuna paljude heebrea usujuhtide pahameele all, kuid Iisraeli poliitiline tulevik otsustati juba sionistide kongressil 1897. aastal. Kulus kaks maailmasõda ja miljonite inimeste surm, kuid Mooloki kummardajad vallutasid Püha Maa taas. Kui uurida, kes on naftaparunid ja kellele kuuluvad pangamajad, on need üks ja seesama. Uurige, kellele kuulub enamiku maailma korporatsioonide põhiaktsiaid ja see on pangandusmajad. Kes on pered, kellele pangamajad kuuluvad? Võime alustada sionistlikust Rothschildi perekonnast koos teiste maailma tähtperekondadega.

Uus maailmakord ja sionism

Enamik inimesi, kui neilt küsitakse, ütleb teile ausalt, et maailmas on midagi väga valesti, kuid nad ei saa teile öelda, mis see on, erinevalt mõnedest, kes on uurinud ja avastanud tõde, mõistavad tõelist võimalust, et me võime sattuda olukorra alla, mis on globaalne valitsus uus maailmakord. See ongi meieni jõudnud! Sõltumata sellest, mida te arvate või usute, on „Protokollid” (The Protocols) väidetavalt 1897. aasta Siioni esimese kongressi protokollid. Kui seda lugeda, on see nagu 20. sajandi kavandi lugemine ja see pole veel lõppenud. Juhtuda on jäänud rida katastroofe, mis sunnivad maailma saama ühe süsteemi osaks, ühest valitsusest, mida juhib üks maailmakuningas. Need, kes ei allu, surevad.

Antikristus kui kuningas ja religiooni hävitamine

Asjade hulgas, mis veel juhtuma hakkavad, on ilmselgelt Ühtne Maailma Valitsus. Ilmutuse raamat kutsub seda Ühtset Maailmavalitsust Kaheksaks Kuningaks. Esimene asi, mida see "kuningas" teeb, on religiooni sisselülitamine ja hävitamine, kogu religioon, nagu me seda praegu tunneme. Võite küsida, kuidas see võimalik on? Ameerika Ühendriikides nimetatakse seda sõjaseaduseks, siis "meie inimesed" ei ole "vabad", vaid allume sõjaväelisele reeglile. Religiooni lõpu peaks põhjustama "ülim" Antikristus!See Antikristus peaks olema ühe maailma valitsuse taga, see peaks olema võim, mis suudaks kontrollida maailma rahvaid ja see toob meid tagasi globaalsete eliitpangandusmajade juurde ja nende sionismi kasutamise juurde religioosse ja poliitilise mehhanismina. Võim ja raha maailma sündmuste kontrollimiseks.

Ülima Antikristuse identiteet

Oleme nüüd selgitanud ülima antikristuse ideed, kuidas me tuvastame nende Uue maailmakorra kuninga? Pidage meeles, et kõik sündmused, mis põhjustavad või sunnivad maailma valima ühtse ÜRO maine valitsuse (aga see on juba juhtunud, ka Eesti on teatud lepingule alla kirjutanud), on nii katastroofilised, et nii poliitika kui ka tööstuse liidrid peavad seda heaks ideeks, et toetada seda (great reset, rohepööre jt) ja üldsus ostab seda, sest nad peavad seda heaks ideeks. Kui mõistate selle parameetrid, millega me tegeleme, ei nõua mõistmine, kellest saab ühe maailma valitsuse kuningas, liiga palju mõtlemist. Ta on siin ja hoiab end tagasi veel. Kaua?

Õigus olla kuningas – Juuda koda

See inimene peaks olema keegi, kellel on Heebrea Pühakirja prohvetlikust vaatenurgast õigus olla kuningas. Prohvetiennustuse täitumiseks pidi see kuningas olema seotud kuningas Taavetiga, ta pidi olema Juuda soost, nagu ka kuningas Saalomon ja Jeesus. Pikka aega arvati, et kõik ülestähendused, mis võiksid jälgida kuningas Taaveti heebrea järeltulijaid, on juba ammu hävinud, kas Alexandra raamatukogu põletamise või Jeruusalemma rüüstamise tõttu kindral Tituse poolt. Kuid iga ajaloolane nõustub, et Roomas oli kõige parem, sealhulgas raamatukogu, mis võis pärineda Alexandra raamatukogust ja asuda nüüd Vatikanis. On veel üks võimalus, mis on samuti olemas. Iisraeli hõimude suguvõsa ülestähendused olid ülitähtsad, nad otsisid Messiat ja jälgisid kuningas Taaveti suguvõsa laste sündi. Jeesuse suguvõsa kuni kuningas Taavetini saab jälgida tema ema Maarja ja tema kasuisa Joosepi kaudu, nad olid mõlemad kuningas Taaveti järeltulijad, seega määrati Jeesus vere järgi Messiaks.

Templirüütlid ja Templimägi

Me teame, et templirüütlid kaevasid midagi Templimäe alt üles, sünniandmed võisid väga hästi olla leitud leidude hulgas. On põhjust arvata, et templirüütlid olid heebrea sionistlikud kristlased ja tagasipöördumine Pühale Maale oli hästi planeeritud. Ordu kontrollis Püha Maad, kuni Euroopa monarhidelt ei jäänud enam raha islamiterroristivastaseks sõjaks ja nad pidid loobuma. Tegelikult pidi kirik tegutsema templite vastu või saama ise hävitatud. Kirikul oli õigus, kui süüdistas templiinimesi Luciferi kummardamises, kuid see on nagu pott, mis sõimab katelt mustaks. Euroopa monarhia on sajandeid pidanud sõda üksteise vastu ja abiellunud oma lapsi, püüdes hoida Messia sünniõigust OMA perekonnas, et olla KÕIGE ROHKEM õnnistatud.

Windsori lõvihari on Juuda lõvi

Napoleoni sõdade lõpuks oli Inglismaa tõusnud maailma "üliriigiks" ja päike ei loojunud Briti pinnale, või nii öeldi. Tõepoolest, kui vaatame Windsori maja harja, näeme ka Juuda lõvi, kuningas Taaveti ja tema järeltulijate märki. Maailm armastas printsess Dianat nii palju, mõned läksid nii kaugele, et kutsusid teda jumalannaks. Lõpuks oli üks naine Inglismaa monarhiast, kes näis võtvat oma eluülesandeks puudutada maailma inimeste südant. Rokkstaari avaliku elu ja Ema Teresa südamega sai Dianast maailma jumalanna, kuid tema ilus elu sumbus traagilisel viisil, mis murdis maailma südame. Ta jättis pärandi, noore printsi, kes on tema ema poeg ja tema välimus, andes talle sideme maailma inimestega, mida väga vähestel tulevastel kuningatel võiks olla.

Kas jumalanna on sünnitanud jumalkuninga?

Kõikides oludes, mida Windsori kuninglik maja ja inglise traditsioon pakkuda võisid. Windsori maja prints abiellus ülemaailmse meediakajastuse ning maailma rõõmude ja õnnistuste all, sillutades teed prints Williamile järgmiseks Inglismaa kuningas ja isegi globaalse eliidi uue maailmakorra kuningas. Te näete teda igal pool, aga te ei tunne teda ära, sest te ei tea ajalugu, ega märke.

Kas selline armastatud mees võiks tõesti kvalifitseeruda Antikristuseks? Kas ta võib olla vastutav miljardite surma ning terrori valitsemise ja täieliku alistumise eest?

Sellele küsimusele vastamiseks peab vaid ütlema: vaadake Inglismaa monarhia viimase 1000 aasta tulemusi ja võimalusel loendage kehasid ja öeldakse: "Ülim võim põhjustab lõplikku korruptsiooni!"

Rothschildide perekonna suur vapp
Rothschildi vapil on kokkusurutud rusikas viie noolega, mis sümboliseerivad Mayer Rothschildi viie poja loodud viit dünastiat, viidates piiblile: „Otsekui nooled sangari käes, nõnda on noorpõlve pojad." (Ps 127:4) Kuigi võrreldes Williami vapiga on punane Wales draakon ja saatan kujutatud samas kohas, siiski poolvarjatud, mis ei markeeri selle vähemtähtsust, vaid pigem positsioone hierarhias. 
Vaata ka lisaks postitust Raifa - metsalise märk.


Millest ei ole isegi eestlased jäänud puutumata. Täienda ennast ja loe lisaks:

Kristlik Mõttevõra