Kristlik Mõttevõra

!!! KIIP TUVASTATUD !!!

08.10.21 11:36 AM By Kristlik Mõttevõra

VAKTSIINEERITUTE SURNUKEHADEST LEITI KIIBID

20.09.2021 tuli grupp EL teadlasi välja uuringute tulemustega, millega muuhulgas tuvastati kannatajates võõrkeha, mis ei ole orgaaniline. Lähemal vaatlemisel selgitati välja, et tegemist on kiibiga.

Uuringu all oli rezifP (toim: loe tagant ette poole). See ei ole mingi vandenõu v külajutt. Kiibi pikkus on umbes 0,5 mm, silmaga vaatlemisel ei pruugi seda tähele panna ega leida vedelikust, selleks läheb vaja tehnoloogiat. Siinkohal avaldame ka kuvatõmmise teadlaste poolt leitud objektist, mis vaatlemisel ei jäta mingit kahtlust millega tegu võib olla. Kannatajate kehadest leiti sarnased kiibid.

Leitud nanokiip:

teadlaste poolt tuvastatud kiip

Leitud võõrkeha suurendatud kujul:

leitud võõrkeha suurendatud kujul


Mida me tahame siinkohal öelda?

Jutt sellest, kirikute juhtide seas, et see vedelik on see mida selle kohta väidetakse ja kiip ei ole veel tänane teema et seda karta on selle valguses rohkemgi kui vale. Kiibid on juba inimestes nende endi teadmata ja need objektid lülitavad ennast võrku nagu sellest juba paljud näited internetis inimeste poolt avastatud on, neil on oma IP aadressid.

Piibel ütleb, et inimesi eksitatakse. See selleks, on võimatu öelda, kuidas seda eksitust Jumal käsitleb usklike puhul täna? Aga nende puhul, kes seda soovivad võtta teadlikult ja kummardavad metsalist, on Jumal juba otsuse teinud (võite ise lugeda millise). See vaid kinnitab ajamärke, et Jeesuse tulek on väga-väga lähedal. Laias laastus, see ei ole sajandite, isegi kümne aasta teema, vaid võib aset leida lähiaastate jooksul ja ei ole välistatud, et need jõulud ongi viimased, millest me varem oleme kirjutanud. Aga Jumala teab...

Ps. Uurimusel lahati 40 surnukeha ja tehti kindlaks et kolmandik surmasid olid põhjuslikult seotud nn vedelikuga.

Andmete allikas:


Kristlik Mõttevõra