Kristlik Mõttevõra

NANOKIIBI TEHNOLOOGIA INSTALLEERITAKSE VAKTSIINIGA

18.02.22 10:45 AM By Kristlik Mõttevõra

VAATA Pfizeri PATENTI US7427497B2

Mis on kaasaegne nanotehnoloogia, aga eestlane ei usu enne, kui ei tee puust ette ja punaseks. Kui selle teadmisega saab kasvõi üks päästetud ja ta hakkab oma peaga mõtlema, on väga hästi. Kuid kahju on siis, kui keegi on Pfizeriga vaktsineeritud, sest kiibi abil on võimalik teda jälgida ja koguda mitmesuguseid andmeid. Vaktsineeritu ei ole enam ise enda permees kui nii võib öelda.

Pildil on patent US7427497B2, see on ametlik ja kiip asub vaktsiinis (otsi: patendi dokumendis "chip"). Selle tulemusel Pfizeriga süstitud kiirgavad bluetoothi signaali NANORUUTERI ABIL. (Postituse pildi paremal allnurgas on nano-ruuter.)


Ometi ei tohiks mitte kunagi keegi saada luba teie keha üle, veel enam VERE kaudu, installeerida teie sisse sellist nanokiipi? Kiibid on tuvastatud. Mida kinnitab ka patent ja kes tahab, saab → dark field mikroskoobiga teha analüüsid. Loe lisaks, → kuidas see nanokiip moodustub vere ja vaktsiini segunemisel.

nanoruuter
Paremal allnurgas nanoruuter.
Kristallid Pfizeris

MIS ON NANORUUTER?


NanoRouter, a new router architecture implemented as a quantum-dot cellular automata (QCA). A router is a key component in the Internet core. It allows packets to be transferred in the Internet. QCA is a promising nanoscale technology where components have nano size, ultra-low power consumption and could have a clock rate on the terahertz range. In a bottom-up approach, we first describe the building blocks that compose NanoRouter such as crossbar, demux and parallel-to-serial converter and then describe the full architecture. We demonstrate the functionality, test and validate the proposed architecture and provided performance evaluations of NanoRouter. This new router architecture can increase the speed of the Internet core.


Ps. Viide all

NANO RUUTERID TÖÖTAVAD NANOVÕRKUDES JA TOIMIVAD GRAFEENI BAASIL

Kummastav on valitsuste ametlike seisukohtade ja ka meedia hoiakutses see (eriti nn faktikontrollid), et väidetakse, et grafeeni ei ole vaktsiinides, ometi on see tuvastatud ja kes tahavad selle infole ligi. Nano tehnoloogia detailid toimivad just grafeeni põhiselt.

Nanonetworks, i.e., networks of nano-sized devices, are the enabling technology of long-awaited applications in the biological, industrial and military fields. For the time being, the size and power constraints of nano-devices limit the applicability of classical wireless communication in nanonetworks. Alternatively, nanomaterials can be used to enable electromagnetic (EM) communication among nano-devices. In this paper, a novel graphene-based nano-antenna, which exploits the behavior of Surface Plasmon Polariton (SPP) waves in semi-finite size Graphene Nanoribbons (GNRs), is proposed, modeled and analyzed. First, the conductivity of GNRs is analytically and numerically studied by starting from the Kubo formalism to capture the impact of the electron lateral confinement in GNRs. Second, the propagation of SPP waves in GNRs is analytically and numerically investigated, and the SPP wave vector and propagation length are computed. Finally, the nano-antenna is modeled as a resonant plasmonic cavity, and its frequency response is determined. The results show that, by exploiting the high mode compression factor of SPP waves in GNRs, graphene-based plasmonic nano-antennas are able to operate at much lower frequencies than their metallic counterparts, e.g., the Terahertz Band for a one-micrometer-long ten-nanometers-wide antenna. This result has the potential to enable EM communication in nanonetworks.

Ps. Viide all

GRAFEENOKSIIDI UURING VAKTSIINIDES


Kuna Covidi „vaktsiinide” koostisosade täielikku loetelu pole kättesaadavaks tehtud, viis dr Robert Young ja tema meeskond läbi uuringuid, et tuvastada Pfizeri, Moderna, AstraZeneca ja Johnson & Johnson Covidi süstide konkreetsed koostisosad.


20. augustil avaldasid nad oma leiud.


Dr Young on biokeemik, mikrobioloog ja kliiniline toitumisspetsialist. Tema ja tema teadlaste meeskond on kinnitanud, mida La Quinta Columna teadlased leidsid – toksiline nanometallisisaldus, mis on magnetotoksiline, tsütotoksiline ja genotoksiline. Üks “vaktsiinidest” sisaldas isegi eluohtlikke parasiite. Kokkuvõttes loovad „vaktsiini” komponendid – mis sisaldavad paljude teiste hulgas grafeenoksiidi ja mida võivad mõjutada meist väljaspool asuvad kiirgusallikad. Igaüks, kes laseb teha endale Covidi süsti, seab oma elu tõsiselt ohtu.
Nelja suure farmaatsiaettevõtte “vaktsiine” analüüsis dr Young: Pfizer/BioNTech (“Pfizer”); Moderna/Lonza mRNA-1273 (“Moderna”); Vaxzevria, autor AstraZeneca (“AstraZeneca”); ja Janssen, autor Johnson & Johnson (“Janssen”).


Liposoomi kapslid on rasvased lipiidkapslid. Meile öeldakse, et nende eesmärk on ümbritseda mRNA, et kaitsta geneetilist materjali lagunemise eest enne, kui see on jõudnud sihtmärgini – meie keha rakud. Kõik neli Covidi vaktsiini sisaldavad suhteliselt palju grafeenoksiidi, kuid nii Pfizer kui ka Moderna liposoomi kapslid on 100% grafeenoksiid (pärast mRNA ekstraheerimist).
Grafeenoksiid on tsütotoksiline, genotoksiline ja magnetotoksiline. Liposoom toimetab grafeenoksiidi teatud organitesse, näärmetesse ja kudedesse, nimelt: munasarjadesse ja munanditesse, luuüdi, süda ja aju.


Pfizeri süstist leiti ka Trypanosoma cruzi – parasiit, mille mitmed variandid on surmavad ja on üks paljudest omandatud immuunpuudulikkuse sündroomi või AIDSi põhjustest. Ei ole teada, kas see oli lihtsalt juhuslik koostisosa või oli see sihipäraselt paigutatud ja seda leidub kõigis Pfizeri vaktsiinides.


Janssen sisaldab ka roostevabast terasest koosnevaid osakesi, mis on liimitud redutseeritud grafeenoksiidi süsinikupõhise liimiga.
Moderna “vaktsiin” sisaldab ka palju sfäärilisi võõrkehi, millel on mullikujulised õõnsused. Need väga mürgised nanoosakeste koostised on kaadmiumseleniidi kvantpunktid, mis on tsütotoksilised ja genotoksilised. Kvantpunktid on pooljuhtide nanoosakesed, mis helendavad teatud värvi pärast valguse valgustamist. Nende helendav värv sõltub nanoosakeste suurusest.


Dr Youngi järeldab, et need Covidi süstid „EI OLE vaktsiinid, vaid nanotehnoloogilised ravimid, mis töötavad geneetilise teraapiana.


Kõik need niinimetatud„ vaktsiinid ”on patenteeritud ja seetõttu hoitakse nende tegelik sisu salajas isegi ostjate ees, kes muidugi kasutavad maksumaksja raha. Seega ei ole tarbijatel (maksumaksjatel) teavet selle kohta, mida nad oma kehasse nakatamise teel saavad.”


Dr Youngi sõnul on Covidi süstide tõttu maailmas vigastatud juba hinnanguliselt 500 miljonit inimest ja surnud potentsiaalselt 35 miljonit inimest. Tõenäoliselt suureneb see järgnevatel kuudel, kui kaks süsti saanud inimesed saavad Delta variandi tõttu vigastada, haiglasse sattuda või surma saada 13 korda suurema tõenäosusega kui loomuliku immuunsusega inimesed. Kuid mis tegelikult põhjustab Covidi “variante” ja tulevasi “laineid”?


“Vaktsiinide” spike-valgu geneetiline kood on loodud arvutiga, see on “inimese loodud” ja seda saab hõlpsasti muuta. Ja grafeenoksiid keha kudedes – ajus, sidekoes, potentsiaalselt lihastes – interakteerub 5G vahemikus pulseerivate sagedustega, ütles dr Young, see põhjustab oktoobris prognoositud järgmise “laine”.


Lõpetage mürgi kehasse laskmine, ütles dr Young: „need [Covid] inokulaadid on ohtlikud, kuna nanoosakesed võivad läbida otse hematoentsefaalbarjääri, nad võivad läbida õhu-vere barjääri. Sellepärast on need vaktsineerimised nii ohtlikud. Selle põhjuseks on asjaolu, et osakesed tungivad läbi: vere-aju barjäär, mis on kaitstud; õhu-vere barjäär; ja munandite või munasarjade verebarjäär. Tahked osakesed lähevad otse sisse.

Tegelik põhjus, miks on vaja korduvalt vaktsineerida.

Inimkehale keskenduvad nanovõrgud nõuavad nanoantennide kasutamist, mis töötavad terahertsi sagedusalas, mis on sama tüüpi kui vaktsiiniproovides leiduvad antennid. Neid plasmoonseid nanoantenne nimetatakse nano-rekteenideks. Kehasiseste kommunikatsiooni nanovõrkude teooriat selgitab artikkel (Rong, Z.; Leeson, MS; Higgins, MD; Lu, Y. 2018) omavahel ühendatud nanoandurite kasutamist. Elektromagnetiliste signaalide abil, ülalmainitud nanorekteenide või kikilipsudega nanoantennide abil, mis tõendab nanoruuterite olemasolu, mis haldavad kehasisest ja kehavälist andmeühendust koos lüüsidega (lüüs) nagu MOBIILTELEFON.

Nano-rekteen
Lüüs e mobiiltelefon.

Nano-rektenid võivad töötada madalamates sagedusvahemikes ja isegi RAADIOSAGEDUSEL, mis selgitab, miks need on ideaalne meetod juhtmevabade nanovõrkude ja nende IoNT-ga ühendamise rakenduste toiteks.

Nanoantenn
Tehtud mikroskoobipildid annavad väga väärtuslikku teavet vaktsiiniviaalide sisu ja materjalide selgitamiseks.
Leiab tõendeid, mis kinnitavad, et Comirnaty™ Pfizeri vaktsiin sisaldab DNA kristallide isekoostumise tehnoloogiat. Loe lisaks (Zhao, J.; Zhao, Y.; Li, Z. ; Wang, Y.; Sha, R.; Seeman, NC; Mao, C. 2018) pealkirjaga "DNA kristallide isekoostumise moduleerimine ratsionaalselt kavandatud ainetega". See aitab mõista nii vaadeldavate nanoobjektide olemust kui ka nende konformatsiooni, mis võimaldab välistada juhuse või pelgalt kokkusattumused, kuna vaadeldav objekt reageerib ETTEKAVATSETUD planeerimisele.
Iseorganiseeruvad

Loomulikult pakub huvi, et milline see skeem koos nanokiipide, ruuteri ja telefoni ning serveri vahel välja näeb. Kiipe on palju, need suhtlevad, koonduvad ja organiseeruvad eesmärgipäraselt ja suhtlevad lüüsi abil ehk mobiiltelefoni kaudu internetiga. Kuhu, mis andmeid, mis nendega edasi juhtub, seda ärge küsige!

Nanovõrk
KÕIGE MUULE LISAKS

Kas sa teadsid,
hiljuti saksa keemiku dr Noaki mõrvamisest? Sellistel juhtudel on alati mingi motiiv. Isegi kui "tuvastatakse" vale motiiv, siis tegelik motiiv on nii või teisiti tingitud sellest, mida ta teeb, teab ja räägib. Miks me sellest kirjutame?

Dr Noak avastas grafeiinhüdrooksiidil omaduse, mille ta tõi avalikkuse ette ja meie meelest on see vägagi mõjuv põhjus, miks teda võidi kõrvaldada. Kuigi tänase päevani meie valitsus raiub nagu rauda, et süstitavad vedelikud ei sisalda grefeiinoksiidi, on see mujal laialt teada tuvastatud fakt ning keegi ei vaidle vastu. See selleks.

Tulles tagasi keemiku avastuse juurde tuvastas dr. Noak, et see on läbipaistev mikroskoopiline žiletitera. Materjali paksus selle juures on * 0,1 nm ja pikkus 50 nm, kuid mitusada korda tugevam kui teras. Grafeiinhürdooksiid siseneb veresoontesse, lõikab läbi veresoonte sileda endoteeli limaskesta ja see põhjustab kleepumise. Sellist tüüpi vigastusi ei ole võimalik isegi kaasaegses lahkamises tuvastada.

Kuidas see žilett mõjub? See tekitab kardiovaskulaarsed vigastused, mis selgitab ka seda, miks mõnedel inimestel on süstimisel koheselt kõrvaltoimed. Mis on sportlaste puhul väga suur oht. (Võimalik, et mõned teist on näinud ka nn spordinimekirja, kes surid, mis levib internetis. Nad kõik surid sportides ühel hetkel.)

Grafeen jääb inimeste lihastesesse, keda jätkuvalt lõigatakse edasi. Aga pange nüüd hästi tähele! 5G levialas hakkab see žilett eriti intensiivselt lõikuma, kuivõrd sagedus liigutab osakesed veresoontesse. Pole ime, et te näete videotunnistusi inimestest, kes sellest on pikali maas ja tõmblevad. Mida tugevam 5G võrk ja vastav sagedus, seda enam nad kannatavad ning võivad ka hukkuda nagu sportlased eelpool märgitud põhjustel.

Kellel huvi, saab Dr Noak puudutavate materjalide ja surma asjaoludega tutvuda → siit.

See ei ole mingi valeteooria, vaid dr Noaki uuringu tulemus, mis sai nähtavasti talle saatuslikuks peale selle teabe avaldamist.
*(0.1 Nanomeeter [nm] = 1.0×10-7 Millimeeter [mm])

Kristlik Mõttevõra