Kristlik Mõttevõra

KES PÄRAST NAERAB?

09.03.23 12:59 PM By Kristlik Mõttevõra

"Issand, minu Jumal, tuleb ja KÕIK pühad koos temaga," kirjeldab prohvetlikult Sakarja 14 ptk ja seda kirjutatakse ka eestlastele, sest meie oleme paganrahvad. See tähendab, et maa peal viimane sõna ei jää petistele. "Ja Issand on kuningaks kogu maale." Ja veel öeldakse, et sel päeval on ta ainus. Tema sõna jääb viimaseks. Pühade ülesvõtmise ja tagasi tuleku vahele jääb vaid mõni aasta, aga kui ülesvõtt mätsitakse meedia poolt kinni, siis tagasi tulekut ei saa kinni katta. Nii nagu valel on lühikesed jalad ja valetajaid ei päästeta, nii ka iga valetaja ei jää karistuseta.

Kui Jumal ei tooks kristlasi tagasi maale, siis kurat võiks hõisata, aga seda rõõmu ei jää kuradile ega ühelegi valetajale ega inimesele kes valet armastavad. Sest siin ja just siia tuleb õiglane rahuriik nagu seda kirjeldavad prohvetid. Aga siit visatakse kõik patused tulejärve, kus nad saavad tunda ja "nautida" seda koos metsalisega. Inglitel saab vist palju tööd olema?

Isegi kui meil tuleb kõik maine siia maha jätta, siis see on vaid ajutiselt, mõned aastad ja me saame selle ja lisaks mitmekordselt tagasi, igaveseks. Piibel kirjutab, et patuste vara talletatakse õigetele. Jumal ei lase kuradil tunda isegi kahjurõõmu inimeste laostamisest. Viimane sõna jääb alati Jumalale.

Jumal on see kes annab mitte üksnes rõõmu, vaid ka õnne. (Js 45:7) Aga õnnetuse ta annab neile, kes ei võta teda tõsiselt, pilkavad ja ütlevad: kus on teie jumal? Jumal naerab sellise ülbe üle. Kuigi tal on kahju sellest, et kõik ei pääse, siis nad armastavad tõe asemel valet teha ja nad ei pääse.

Sel ajal kui kõik päästetud taevas pidu peavad, saavad kõik jumala pilkajad kätte selle, mida nad ise valisid. Kurat nalja ei mõista. Kurat petab kõiki, ta on valede isa. Aga tal on aega vähe ja seetõttu kuri lähebki kurjemaks. Püha aga pühamaks. Ja see ei ole ime, et saatan ise moondab ennast valguse ingliks. (2Kr 11:14) "Nii nunnu!" "Nii armas!" Ütlevad paljud vale armastajad, aga ühel hetkel tabab neid häda ning viletsus ja pääsu ei ole enam. Ka praegu ütlevad paljud eestlased: ta on nii nunnu! Kuradi vaim moonutab inimest, kui see armastab valet.

Jeesus tuleb tagasi koos kõigi pühadega ja siis te näete, kes naerab viimasena? Jumala riik on õigus, rahu ja rõõm Pühas Vaimus. Ei ole põhjust karta ega kahetseda midagi. Olge ikka rõõmsad Issandas.

Kristlik Mõttevõra