Kristlik Mõttevõra

Kas paavst teenib saatanat?

05.06.11 10:39 AM By Kristlik Mõttevõra

Kui keegi veel kahtleb, kas me elame ikka lõpuaajas, siis siinkohal elav näide otse kristluse südamest, milleks maailm peab Vatikani. Tegemist on eriti võika näitega sellest, kuidas kristlane on langenud ära usust ja flirdib palestiina terroristliku omavalitusega. Kui paavst sõbrustab Abbas´ga ja toetab Iisraeli riigi jagamist, siis võib öelda küll, et paavst Benedictus XVI on kas kaotanud terve mõistuse või teenib ebajumalat! Sest kristlane, kes peaks tundma piiblit ja olema kodus Iisraeli ajalooga ning sündmustega, ei tohiks midagi sellist teha. Kindlasti mitte kristlaste juht. Kuid paavst Benedictus XVI toetab sootuks Iisraeli riigi jagamist ja nõuab Palestiina tunnustamist?! Uskumatu, aga tõsi.

Palestiina valitsus on öelnud, et ei tunnista Iisraeli iseseisva riigina ega kavatse seda ka kunagi teha ja on lubanud esimese võimalusena Iisrael "kõrvaldada" niipea, kui Palestiina saab oma riigi. Paavst toetab Iisraeli vaenlasi, palestiinlasi, kes vihkavad Iisraeli ja soovivad Iisraeli hävitamist.

Milline häbiväärne liit! Palestiina omavalitsuse presidendi Mahmoud Abbasi ja paavst Benedictus XVI kohtumine Vatikanis (pildil).

Lisaks lugemist: Vatican calls for independent Palestinian state 'soon'

Kristlik Mõttevõra