Kristlik Mõttevõra

ISA SOOV

23.12.22 11:03 AM By Kristlik Mõttevõra

Kujuta nüüd ette, kui sinuga juhtuks nii, sest just Jeesus pidi selle kõik läbi tegema, aga kuidas sa ennast tunneksid, kui ühel päeval isa teatab sulle järgmist:

Kallis laps, tead ma olen siin mõelnud anda sulle ülesande. Sa pead selle üksi läbi tegema, kuigi sa saad minuga olla ühenduses, aga me kohtume uuesti kõige lõpus kui sa selle kõik läbi teed, millest ma nüüd räägin.

Ma olen otsustanud, et sa pead uuesti sündima, aga maa peal, et kõik inimesed, kes seda sama tahaksid, saaksid seda usus vastu võtta, et vaimust uuestisündida ja minuga suhelda ning elada igavesti.

Ma olen valmis vaadanud ühe neitsi, keda kutsutakse Maarjaks ja ma saadan sind tema ihusse ja viljastan teda Püha Vaimu abil ning ta kannab sind seni oma emaihus kuni sa sünnid seal inimesest uuesti. Tema mees on sulle kasuisa ja hoolitseb sinu eest mil sa laps oled. Sa pead kuulama tema sõna ja tegema kõik, mida nad sulle ütlevad. Nad on küll inimesed, aga sa pead neile alluma!

Kui sa kasvad ja oled 12 aastane, saadan sind templisse, kus sa selgitad preestritele minu sõna, pühakirja tekste ja õpetad neid. Kui sa kasvad täisealiseks, hakkad sa inimesi ravima ja äratad surnuist üles neid, kes sind usuvad. Sa aitad kõiki, kes pöörduvad sinu poole abi saamiseks ning usuvad sinu nimesse.

Aga ühel päeval sind vahistatakse ja sinu üle peetakse mitmes paigas kohut ja sind pekstakse vaese omaks, nii et sul hing vaevu sees püsib. Sellega siiski kannatused veel ei lõpe, sest sind naelutatakse risti ja sa pead selle tõttu surema. Seejärel sa pead käima ära ka põrgus ja kõike seda seal rääkima. Kuid sinu ihu maetakse. Sa oled kolm päeva surnud enne kui ma sind väe abil ellu äratan.

Kui sa surnust üles ärkad, siis me veel ei kohtu enne seda, kui sa näitad neile inimestele ennast, kelle juurde ma tahan et sa läheksid. Nad peavad jääma uskuma, et sa elad ja alles siis ma tõstan sind enda juurde pilve peal üles otse nende silme all. Siis me taas kohtume ja sa oled kuningate kuningas, kogu maailma valitseja.

Kristlik Mõttevõra