Kristlik Mõttevõra

IGAVENE RÕÕM

13.09.21 11:33 AM By Kristlik Mõttevõra

SA KOGED SEDA RÕÕMU IGAVESTI

Inimesed võivad paaniliselt töötada ja juba 25 aastased ütlevad, et noorus on läbi ja kui on 45, siis elu on üldse läbi! Sest nende elu on tõesti lühike, otsekui lilleke. Kuid sinu hoiakud ei tohi olla samad kui uskmatul!


Kui sa päästetud said, siis sa veel ei pruukinud teada seda, kuidas see uus leping ajajoonel teostub sinu jaoks? Sa kuulsid ehk seda, et sa elad igavesti. Sa teadsid ka seda, et sa pääsed lõpuks taevasse. Aga see on ju alles kõige algus, kui sa veel ei tea? Kui sulle ei räägitud mida Jumal teeb edasi, siis su rõõm on suur vaid päästest! AGA, kui sa said teada mis Jumal edasi teeb ja sinul on siin oma koht, siis sul on ka igavene rõõm! Sul ei ole lihtsalt suur rõõm, vaid sul on igavene elu, kus sa koged seda rõõmu igavesti! See saab olema ei kuskil mujal kui siin samas - maa peal.


Kui sa nüüd mõtled, mida see sinu ellu toob, siis see maine elu ei ole sugugi tähtsusetu! Ole nii noor kui tahes v ela nii kaua kui juhtub. Sinu jaoks ei ole see elu enam mõttetu ja lühike, sest sa pöördud tagasi! 


Jumalariik on rahu ja rõõm. (Rm 14:17) Rõõm on vaimu vili ja tähtsuselt II kohal peale armastust. "Aga Vaimu vili on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus", Gl 5:22.


Jumal on sind armastanud ja sellele järgneb rõõm Pühas Vaimus. Seetõttu te koguduses kohtate vahel usklike, mida vanemad, seda rõõmsamad; sest nad tunnevad lepingut ja käivad vaimus! Nende rõõm kasvab ja see jääb kestma. Rõõm Issandast on nende tugevus. Nehemja 8:10 Seetõttu Paulus ühtelugu juhtis oma kirjades tähelepanu sellele ja kutsus üles seda vaimset tõsiasja vastu võtma ja kogema: taas ma ütlen, olge rõõmsad! Fi 4:4


"Häbi ja teotuse asemel te saate kahekordse osa ja ilutsete selles: te pärite kahekordselt oma maal, teil on igavene rõõm." Js 61:7
"Ja Issanda vabaksostetud pöörduvad tagasi ning tulevad Siionisse hõisates. Nende pea kohal on igavene rõõm: rõõm ja ilutsemine valdavad neid, aga kurbus ja ohkamine põgenevad ära." Js 35:10, 51:11.

Kristlik Mõttevõra