Kristlik Mõttevõra

FARMAATSIA ON LÕPU MÄRK

24.08.21 09:41 PM By Kristlik Mõttevõra

MÄRK, MIS ON ÜKSNES ILMUTUSE RAAMATUS JA KÕIGE LÕPUS

Piibel kirjutab väga palju nõidadest ja nõidusest, maagidest jt, aga üksnes lõpuaegadel märgitakse ühte kindlat tüüpi nõida ja nõidust, mis on pharmakos [φάρμακος], millest kirjutab üksnes Johannese ilmutuse raamat (Il 21:8 ja 22:15). Kas sa aru ka saad, millest jutt on?
See ongi need samad farmaatsia trikid jutumärkides, millega tehakse inimesele geeniravi. See spetsiifiline termin, millest üksnes lõpuaegadel kirjutatakse ongi seesama, mida praegu farmaatsia abil kogu maailmas teostatakse. 


Piibel kirjeldab seda kui maagilist kunsti (nõidust). Ent ütleb lisaks veel, et farmatseudid lähevad põrgusse! Just, need samad. 


Sa võid imestada ja mõelda, mis maagia see siis on, et see on ju teadus? Kahtlemata on see teadus, aga mida sellega saavutatakse ja kuidas seda kehtestatakse ei ole enam teadus. Praegu on paljud selle toote kaasautorid tulnud avalikkuse ette ülestunnistustega, sest nad on saanud aru, et asi on ületanud igasugused piirid.


Farmaatsiatööstus teostab seda ja see kahju on juba kõigile avalikult nähtav, aga inimesed on lummatud, kurjustavad nendega, kes ei lähe selle mõjuga kaasa. Perede, töökohtade, riigijuhtide, kogu maailmas igal tasandil, igalt poolt survestatakse! Häda sulle, kui sina hakkad teisi survestama, eksitades ja mõju avaldades.


SEE ON VAIMNE TÕSIASI. Deemonlik!


Sest üks asi on see, kui sa võtad tableti ja see aitab sind haiguse puhul, näiteks alandab palaviku. Mis on ravi, millel ei ole sinu mõjutamisega mingit seost. Hoopis ise asi on see, kui sa oled terve ja sa pead rikkuma oma organismi ning sinu sees toimuvad selle tagajärjel protsessid, mida sa ei saa enam tagasi pöörata. Aga see on surve, millega sunnitakse sind kõige sellega kaasa minema, on mentaalne, labane hirmutamise taktika või pannes sind fakti ette, et sa ei saa enam tööd või isegi mitte osta, kui sa seda ei võta! Tagajärgede eest vastutad loomulikult ikka ise, mitte farmaatsia. Tihti sulle midagi lubatakse, kus sa "annad ära oma ihu" mõne hüve saamise pärast. Sa loodad saada vabaks. Sulle aga valetati, sest sind seoti veel enam "farmaatsiaga" ja sa pead veel enam seda kordama, kasutama seni, kuni nemad soovivad müüa toodet, mis sellest, et su ihu on rikutud ja nii või teisiti sellest abi ei ole. Sa oled nendest täielikult sõltuv! Sõltlane.


Miks sa seda teed?


Sest sa oled lummatud, avalikkuse ja paljude teiste poolt mõjutatud. Sulle tundub, et need kes kaasa ei lähe, ei taha aru saada meid kõiki tabanud haigusest ja neid tuleb mõjutada. See on DEEMONLIK, vaimne rünnak iga isiku ja elu pihta!


"Aga argade ja uskmatute ja jäledate ja mõrtsukate ja hoorajate ja nõidade ja ebajumalateenijate ja kõigi valetajate osa on tule ja väävliga põlevas järves, see on teine surm." ütleb Johannes. 


See nõidus on täiesti reaalne, ülemailmne ja kõikehõlmav, kogu planeedil nii, et kogu elu pööratakse sõltuvusse! Kui see vaimne surve sinu ellu ei ole maagiline, siis mis siis üldse nõidus on? Sa kardad, kardad mis sinust saab, aga see on kartuse deemon. Piibel ütleb ühemõtteliselt, et see vaim ei ole Jumalast.


Tõsiasi on see, et sa asud ja elad otse ajas ja see on piibli viimaste päevade kirjeldus, ilmutuse kõige lõpust. Igaüks tehku omad järeldused. 


Kuid üks hea asi on ikkagi veel alles: meid päästetakse ja kui see jama siin lõpetatakse, tuuakse kohale tagasi ja sa hakkad valitsema kuningana! Võimas! 


Ära anna alla! Pea vastu lõpuni, sest Jeesus ütles, kes lõpuni vastu peab, see pääseb. Maranata!

Kristlik Mõttevõra