Kristlik Mõttevõra

EVANGEELIUM PÄRAST VILETSUSAEGA

05.04.22 10:09 AM By Kristlik Mõttevõra

Evangeelium ei saa läbi kristlase taevasse pääsemisega

Kirikud on just need, kes ei taha uskuda kogu evangeeliumi, nende juhtide meeled on ajalooliste dogmade vangis. Nad tõukavad ära kõik selle, mis saab olema PÄRAST VILETSUSAEGA. Uskuda tuleb kogu evangeeliumisse!

Evangeeliumi tuleb kuulutatada täies mahus, mitte seada seda kahtluse alla. Elu jätkub alates sellest kui Kristus saabub tagasi ja kehtestab Jumala riigi. See on väga oluline evangeeliumi osa.

Ta ei tule vaimuna, vaid ihulikult siia planeedile (mitte taevasse). Tema vaimsed seadused juba kehtivad siin täna! (Patt on võidetud jt) Ent alates Kristuse tagasi tulekust LÕPPEB maa peal viletsusaeg ja saab alguse järgmine epohh, mis kestab 1000 aastat! Seda tuntakse kui tuhandeaastane rahuriik. Jumala plaan on panna kristlased seda valitsema. See on väga oluline osa evangeeliumist! Ometi on see kiriku juhtide seas tabuteema.

Kuidas Kristus saab neid selleks ette valmistada, kui nad usuvad vaevu lõpuaja ülesvõtmist? Evangeelium ei saa läbi kristlase taevasse pääsemisega. Kui see nii oleks, siis kurat võiks öelda: "Mina võitsin siin planeedil! Maa on minu käes. Jumala plaan luhtus!"

Kuid Jumal ei lase sellel juhtuda, see ei ole piibli sündmus ja juba kohe enne ristisurma ütles Issand, et Mina olen kurja ära võitnud. Ka meie oleme võitjad koos Temaga!

Seetõttu tuleb võit usus vastu võtta ka füüsilises dimensioonis, mis algab sellest, kui Kristus tuleb tagasi koos pühadega (Sk 14:5) ja kurat võetakse kinni ning pannakse tuhandeks aastaks luku taha. Aga ka kogu kuradi poolt kogutud mega sõjavägi saab hukatud ja sõdurite laibad jäetakse lindudele ning need toituvad nendest. (Ilm 19:21) Kas Jumal ei ole armastus? Sõda ei defineeri Jumala armastust, vaid Jumala kohut või nuhtlust. Niisamuti kui see mida venelased saavad tunda Ukraina pinnal, on Jumala kohus neile, kes lähevad teisi hävitama!

Armagedooni lahingusse toodud sõjamasinad ja sõdurid võidab ära üksi Kristus! Seal pole vaja püssi ega laskemoona ega teha ühtegi pauku. Tema on vägede Jehoova, Kuningate kuningas, kes ainuisikuliselt viib täide Jumala kohtuotsuse ja hukkab nad sealsamas välja peal. See tähendab teie kuningate Kuningas Issand Jeesus Kristus! Kuningal on selline meelevald.

Teil tuleb uskuda kogu evangeeliumisse, et te hakkate valitsema tema tuhandeaastases riigis kuningatena siin samas kohas. Ka teile on antud meelevald, aga te saate selle täiel määral rakendada siis, kui teid määratakse ametikohale.

Evangeeliumi teine pool ei ole mingi pilvedes muinasjutt või lõputu taevas viibimine, vaid päriselt ja füüsiliselt siin maa peal. Kuid seda on ühel kristlasel väga raske vastu võtta. Nagu ka seda, et Jumal sõdib, hukkab või ühel või teisel juhul on sõja otsustaja. Kuri saab oma palga!

Lihtne on uskuda, et Jeesus ootab teda taevas. Kuid palju raskem on uskuda, et nii nagu Jeesus tõsteti jüngrite silme all üles taevasse ning need vahtisid järgi ega suutnud ikka veel uskuda, siis samal moel tuleb ta ka tagasi. Kuid ta ei tule üksi, vaid kellega?! Pühadega.

Jesaja ütleb väga täpselt, et need on vabaksostetud (Js 35:10). "Issanda vabaksostetud pöörduvad tagasi ning tulevad Siionisse", aga need on pühad, kelle pattude eest Kristus maksis oma vere hinna ja need tuuakse tagasi! Lihtsalt öeldes, kes on Jeesuse vastu võtnud isiklikuks päästjaks, nemad ongi tagasiostetud pühad. Kuid see pühade tagasitulek on ikka veel tabuteema?

Täna tuleb lihtsalt taas rääkida evangeeliumi nii nagu sellest alguses räägiti ja usuti. Jüngrid teadsid, et see kõik saab olema, nad küsisid ka tema riigi kui tagasituleku aja kohta. Kuid Jeesus ütles, et seda teab üksnes Isa. Nad rääkisid ka Eelia tagasitulekust.

Eelia ilmutas ennast nende silme all. Miks on kristlastel nii raske uskuda, et ta tõesti tagasi tuuakse? Eelia viidi elusalt taevasse. Miks siis on nii raske uskuda, et ka kristlased viiakse elusalt taevasse? Eelial ei kistud riideid seljast ära. Eliisa nägi pealt tema minekut. Miks arvavad kristlased, et meid riietatakse lahti? See on vale! Isegi teie küljes rippuvad ehted lähevad teiega kaasa. Ka abielusõrmused! Jumal ei võta teilt midagi ära! Kuid kirjutatud on, et ärge minge enam tuppa. Mõni arvas, et ta võtaks veel üht teist kaasa. (Mt 24:17) Nad teadsid, et seda saab teha.

Selleks, et te saaksite ette valmistatud valitsejaks, peate te esmalt sellest kõigest aru saama ja seda usus VASTU VÕTMA. See osa tuleb nii või teisiti ja teile on parem, kui te seda kohe mõistate ja hakkate tegema ettevalmistusi iseendaga. See on väga oluline! Kristusel on vaja asevalitsejaid üle kogu planeedi. Kuid enne tuleb valitsus ette valmistada. Kuningaid valmistatakse ette nende ametisse astumiseks ja teie olete kuningad!

Margus Veisveer
KM toimetaja

Kristlik Mõttevõra