Kristlik Mõttevõra

ESMAPILGUL TUNDUBKI SEE VÕIMATU

16.12.22 09:31 AM By Kristlik Mõttevõra

See tundub meeletu risk kui alustada kogu maailma patuste päästet lapse sünniga ja loota sellises brutaalses ühiskonnas, et kõik õnnestub. Pankur sellise plaani peale küll riske ei võtaks. Mis siis, kui sünnitusel juhtub midagi või laps kaotab vanemad? Kas siis ootame järgmist last?
Templiteenistus ju toimis ja juutidel oli võimalus tegeleda oma pattude lunastamisega. Täna ütleks ettevõtlik noor, et turul on kindel tegija ja uuele tootele ruumi ei ole, mille poolest see toode eristub, et kliente võita?

Kui teil on Päästja sündinud, miks ta ei või kohe alustada maailma valitsemisega. Mis see asja point on, et ta peab kolmeks päevaks surema? Nii või teisiti äratab Jumal ta üles? Kas teisiti ei saa võimule tulla? Tema valijad tulid tänavale ja panid isegi oma riided tema jalgade alla nagu kuningale kohane. "Kas ta saab kohe kuningaks?"

Vaevalt, et isegi kurat siin päästet ette nägi? See plaan on ju nii ilmvõimatu! Laps sünnib neitsist, sureb ja tõuseb kolmandal päeval üles, nalja teete või?! Kes seda usub? Kuidas saab nii mõtlematu ja vastutustundetu olla? Terve mõistus nullib selle täielikult. Pealegi see on aja raiskamine! Kuidas siis selline plaan kedagi surmast päästab ja see levib üle maailma?

Just selle poolest eristub Jumal kogu loodust, et tema plaan ja mõtlemine on kõrgemad kui meie kõigi mõtted. Selline ongi Jumala pääste ja imeline plaan! Jõulude ajal tuletame seda taas kõigile meelde. See pääste kehtib. Sa võid juba täna saada päästetud!

"Sest otsekui taevad on maast kõrgemal, nõnda on minu teed kõrgemad kui teie teed, ja minu mõtted kõrgemad kui teie mõtted." Js 55:9

Kristlik Mõttevõra