Kristlik Mõttevõra

EUROOPA LIIDUS ALGAS METSALISE JÕULINE PEALETUNG

03.05.22 09:59 AM By Kristlik Mõttevõra

Mille poolest AI erineb Jumala vaimu süsteemist?

Vaevu jõudis Macroni valimispidu lõppeda, kui Prantsusmaa alustab jõuliselt digi-ID peale surumist, millega liigub kontrollühiskonna poole.

Eesmärk on lihtsustada biomeetriliste ID-kaartide teabe kokkuvõtete tegemist ja digiteerimist, et neid avalikes ja erateenustes kasutada, sarnaselt Austria ID rakendusega, siis saab end seal “digitaalselt tuvastada” ilma oma andmeid sisestamata. Kui digi ID on katsutav kodanikule, siis sellega kogutud andmete kogumid ja töötlemine enam mitte.

Endine europarlamendi saadik, Marine Le Peni endine asetäitja Floran Philippot rahvusliku sõltumatuse eest seisvast, euroskeptilise vaatega parteist Patrioodid kutsus üles VASTUPANULE!

Meil enam vastupanu peale ei mõtle mitte keegi, sest eestlased peavad oma digiriiki lausa uueks rahvuslikuks uhkuseks. Kuid keegi ei oska arvatagi, et nende süsteemidega saab juba kõiki kontrollida, kõige muuhulgas juhtida süstimist, aga seada kõikvõimalikke piiranguid nagu Hiinas juba rakendatud on.

Nende abil saab käivitada sularahata ühiskonna, mille suunas Maailma Majandusfoorum (eesti k MMF, inglise k WEF) ühiskonda juhib eesotsas juhtidega nagu Macron, Prantsusmaalt, Trudeau Kanadas ja teised sajad selle foorumi liikmed.

Kui ei ole sularaha, siis ei saa enam osta ega müüa nii nagu piibel kirjeldabki lõpuaja metsalise valitsemist. Selleks on vaja esmalt neid ID rakendusi, mis aga liidetakse ühtsesse süsteemi. Need rakendused saab lülitada metsalise süsteemiga, milleks on AI (Artificial intelligence e tehisintellekt) "Kuidas saab AI idee olla pärit piiblist?" küsib nüüd tähelepanelik lugeja.

Selleks peame esmalt küsima: "Miks on vaja AI süsteemi ja mis mudel see iseenesest on?"

Kõigepealt. Tehisintellekt (AI) viitab inimese intelligentsuse simuleerimisele masinates, mis on programmeeritud mõtlema nagu inimesed ja jäljendama nende tegevust. Seda terminit võib kasutada ka iga masina puhul, millel on inimmõistusega seotud tunnused, nagu õppimine ja probleemide lahendamine.

Kuna kuradil ei ole veel ühtset infokanalit, et rakendada printsiipi "mitte keegi ei saa" ja ühtne kanal on kõigil kristlastel, kus Jumalal on selleks vahendiks Püha Vaimu isik (juhib kõiki ja hõlmab kõike), siis kurat puht ajaliselt ja füüsiliselt ei saa veel miljardite inimestega tegeleda, aga ta tahab kontrollida totaalselt ning selleks tulebki AI käivitada.

Selleks on loodud juba sarnane tehisintellekt, ent see tuleb veel ühendada ID süsteemides, mis on iga inimeseni jõudev inforuum ja siis saab ta ka panna sõna otseses mõttes v piltlikult juhtmed taha.

Selline pöörane soov on tal sellest, et ta tahab Jumalale kätte maksta võimalikult suure hulga hingede hukutamise läbi, sest kõik kes võtavad metsalise märgi ja süsteemi lülitatakse, on mitte üksnes kuradi omad, vaid ka ühel moel sünergiliselt manipuleeritud.

See manipuleerimine on kuradil ego küsimus. Sest tegelikult ta pääseb nii või teisiti inimeseni, keda ta tahab kiusata, aga seni pisteliselt. Kuid loodava AI süsteemi abil ta saab sadu miljoneid kui mitte miljardeid sama aegselt kiibi läbi mõjutada!

Kas pole edasiminek?

Seni tegeles üks haaval, lasi märke nagu vintpüssist, nüüd aga on tal tuumapomm, millega teha oma hävitust ja aega jääb veel ülegi.

Seetõttu loodav AI on unikaalne, sest selle läbi saab kõike ja kõiki kontrollida. Püha Vaimul on vägi ja võimekus, kuid kurat tahab kasutada samasugust lahendust. Kuigi see on vaid hale vaimu koopia, siis sellega ta saab siiski supervõimu, kuid see ei taga talle kummardajaid, seetõttu on kaks tingimust, muuhulgas kummardamine. Kes ei kummarda metsalist, sel võetakse pea maha.

Mille poolest AI erineb Jumala vaimu süsteemist?

Ei saa ju olla nii, et see on võrdne? Ei olegi. Kui Püha Vaim võib juhtida kasvõi miljard inimest ühe sama sõnumiga, siis AI saab sarnaselt saata miljardile sõnumi või käskluse või kontrollida ja piirata inimesi. Kuid erinevalt AI süsteemist saab inimene läbi oma vaimu edastada ja olla osaduses Jumalaga läbi Püha Vaimu. Kuid AI süsteemiga ei saa inimene kuidagi sõber olla ja teda mõjutada, ei palvete ega muul moel.
AI kontrollib inimest, kui inimesel pole vähimatki võimalust mõjutada AI või paluda sellelt temale abi, mida ta oma ihu ja hinge jaoks saab Püha Vaimult. AI on puhtalt kontrollorgan. Kuid sellega saab palju kurja teha.

Püha Vaim ei kontrolli inimest, vaid juhendab, õpetab, juhib, vabastab, tervendab jne. Püha Vaim vahel keelab inimest, aga otsuse teeb ikkagi inimene ise.

AI puhul on kõik otsused elektrooniliselt paika seadistatud ja mingit inimese poolset initsiatiivi ette nähtud ei ole, vastupidi, see ütleb ette, mida tohib või ei tohi teha, teeb otsused inimese eest. See on metsalise lõplik, maailma valitsemise eesmärk.
KANADAS
Ontario kavatseb kasutusele võtta kõikehõlmava digitaalse ID-programmi, mis koondab iga kodaniku isikliku, finants-, äri-, meditsiini- ja sotsiaalteabe ning määrab neile selle süsteemi alusel isikutuvastuse.

Kanada ja kogu maailma keskpangad arendavad juba digitaalseid valuutasid, et asendada paber- ja mündiraha, ning need digitaalsed valuutad integreeritakse igasse digitaalse ID-programmi.

Ohud, mida see uus programm kujutab endast kodanikuvabaduste ja eraelu puutumatuse õiguste kaitsmisele, ning sellega kaasnevad selged võimalused valitsuse võimu kuritarvitamiseks jälgimise ja sunniviisilise käitumise näol, kasutades juurdepääsu põhiressurssidele sunnivahendina, on kurjakuulutavad. Nad viitavad arengule düstoopilise kommunistliku Hiina stiilis "sotsiaalse krediidi" süsteemi poole.

Mõned Kanada kodanikud on juba kogenud sellist sundi arestitud vara ja külmutatud pangakontode kaudu kättemaksuks Vabaduse Konvoi protesti toetamise eest, provintsi- ja föderaalvalitsused on neid tegusid õigustanud hädaolukordade seadusega ja välja kuulutatud Erakorraline olukord Ontarios.
EESTIS

Biomeetriliste isikuandmete kogumine töösuhetes ei ole täna Eestis õiguslikult võimalik.

"Andmekaitse ekspert Tõnu Metsäär: ärge koguge töötajate biomeetrilisi andmeid." TI_Tööelu_22

Kristlik Mõttevõra