Kristlik Mõttevõra

ÕIGE VARSTI DIGIRAHATA ENAM OSTA JA MÜÜA EI SAA

20.04.22 10:08 AM By Kristlik Mõttevõra

Digitaalse rahale üleminek on Eestis nähtavasti paremini varjatud kui mõni riigisaladus. Aga küllap nad pakuvad välja rahvale konksu kui valimine ukse ees, et taas mingi osa rahvast kohe külge pookida, nagu süstidega tehti. Alguses oli defitsiit, kunstlik, et tekitada nõudlust, justkui midagi head on saada.

Noored haaravad seda lennult, kuid nad ei tea, mida see Trooja hobune sisaldab. See ongi metsalise totaalne kontrollvahend inimeste orjastamiseks, mõjutamiseks, allutamiseks, millest räägib ka piibel, et enam ei saa osta ega müüa, kes seda vastu ei võta. Näis, palju meil Eestis veel aega jääb? Aga see on küll lõpuaja märk. Hiinas on see süsteem juba käigus. Nüüd näete, et järgmine on Kanada.

digitaalne valuuta ja digitaalne ID-programm

Trudeau muidugi, Klausi jooksupoiss ja diktaator. Kuid tundub et tehakse ära. Kui sularaha annab inimesele vabaduse ja privaatsuse, siis sularahata digirahamaailm lubab hüvesid, aga orjastab ja ühendab kõiges inimesed metsalise süsteemiga. See tähendab, et Eestis on see lähiajal tulemas ja seda varjatakse veel. Muidugi jäetakse inimestele nö ülemineku aeg, aga nähtavasti kaasaegsele maailma majandusele ilma digirahata ligi ei pääse, kuigi sularaha võib mõnda aega käibel püsida. Seega sundvalik. Seda vältida peab kolima metsa ja jäämagi sinna või riiki, kus digiraha ei tehta ja on oma raha, aga kui inimene tahab mujale liikuda, nt reisida, siis ta seda teha enam ei saa, sest ta pole liitunud. Elame tõesti lõpuajas.

  • Ontario kavatseb kasutusele võtta kõikehõlmava digitaalse ID-programmi, mis koondab iga kodaniku isikliku, finants-, äri-, meditsiini- ja sotsiaalteabe ning määrab neile selle süsteemi alusel isikutuvastuse.
  • Kanada ja kogu maailma keskpangad arendavad juba digitaalseid valuutasid, et asendada paber- ja mündiraha, ning need digitaalsed valuutad integreeritakse igasse digitaalse ID-programmi.
  • Ohud, mida see uus programm kujutab endast kodanikuvabaduste ja eraelu puutumatuse õiguste kaitsmisele, ning sellega kaasnevad selged võimalused valitsuse võimu kuritarvitamiseks jälgimise ja sunniviisilise käitumise näol, kasutades juurdepääsu põhiressurssidele sunnivahendina, on kurjakuulutavad. Nad viitavad arengule düstoopilise kommunistliku Hiina stiilis "sotsiaalse krediidi" süsteemi poole.
  • Mõned Kanada kodanikud on juba kogenud sellist sundi arestitud vara ja külmutatud pangakontode kaudu kättemaksuks vabaduse konvoi protesti toetamise eest, provintsi- ja föderaalvalitsused on neid tegusid õigustanud hädaolukordade seadusega ja välja kuulutatud Erakorraline olukord Ontarios.

"Keegi muu ei tohiks osta ega müüa kui vaid see, kellel on märk, kas metsalise nimi või tema nime arv." Ilm 13:17

Kristlik Mõttevõra