Kristlik Mõttevõra

ÄRGE LASKE END EKSITADA!!! VISAKE NAD UKSE TAHA!

02.09.22 10:33 AM By Kristlik Mõttevõra

Kristuse täpset tulekut ei ole antud teada prohvetites ega ei anta seda infot prohvetitele ka täna, see päev tuleb ootamatult nagu varas. Jeesus ütles seda ja selgitas, kui ootamatu see on! Isegi Kristus ei tea seda päeva kui vaid üksi Isa. Kõik need prohvetid, kes väidavad et nemad teavad, on tegelikult valeprohvetid!

Isa on Looja. Jeesus on kogu loodu valitseja. Valitsemine ei ole loomine, seetõttu Jeesus ei loo uut maailma, kuna see on üksnes Isa töö ja meelevald, kes on kogu taeva ja maa looja. Millal Isa alustab uue loomisega või lõpetab loodud maailma sellisel kujul, see on puhtalt Looja kui maailma omaniku otsus, seetõttu oleneb ka maailma muutmine üksnes Isast, mis päeval ta saadab oma Poja siia, esmalt järgi oma lastele ja hiljem seda valitsema. Jeesus allus täielikult Isale ka tema taastuleku küsimuses.

Jeesus ei tea millal juhtub SEE PÄEV, sest see on Isa otsus. Kõik prohvetid on valeprohvetid, kes tulevad välja dateerimisega, et nemad teavad Jeesuse tuleku aega ja päeva. Kuidas nad saavad seda teada, kui isegi Jeesus ei tea?! Jumal ei anna seda teada prohvetitele. Seetõttu Jeesus hoiatas, et tuleb palju valeprohveteid. Kuid teie ärge uskuge ega kuulake neid.

"Seda päeva või tundi ei tea aga keegi, ei taeva inglid EGA Poeg, vaid Isa üksi." Mt 24:36, Mk 13:32.

"Ja PALJU valeprohveteid tõuseb ja need eksitavad paljusid." Mt 24:11

"Sest tõuseb valekristusi ja valeprohveteid ja need pakuvad tunnustähti ja imetähti, et kui võimalik, eksitada ka VALITUID." Mk 13:22

"Armsad, ärge usaldage iga vaimu, vaid katsuge vaimud läbi, kas nad on Jumalast, sest PALJU valeprohveteid on läinud välja maailma." 1Jh 4:1

Kristlik Mõttevõra