Kristlik Mõttevõra

ÄRGE KARTKE, VAID RÕÕMUSTAGE

08.04.22 09:47 AM By Kristlik Mõttevõra

Rõõm Issandast on teie tugevus (Ne 8:10)

Kui keegi ütleb "Ongi vaja hirmutada!", siis meie küsime: "Mis vaim see on?" (Pildiraadio saates, 6.04.2022, "Kas meie aja kell saab kaksteist?")

Kristlased võetake ära enne viletsusaega ja meil ei ole isegi põhjust nende sündmustega tegeleda, sest me ei näe seda mis täpselt toimub viletsusajal. 7 viletsusaastat puudutab neid, kes siia maha jäävad.

Kui aga hirmutuse all räägitakse maailma lõpust, väites, et planeet hävineb, siis see on VALE! Toimuvad küll apokalüptilised nähtused, aga asi on kaugel planeedi hävitamisest.

Hirmutajatele soovitame avada piibli ja lugeda edasi ja uuesti läbi prohvetid ja teised ennustused, mis ei ole täide läinud ja need puudutavad Jeruusalemma, Jeesuse tagasitulekut ja sellele järgnevaid sündmusi maa peal. Need kirjeldavad kõike muud, mis kuidagi EI VÕIMALDA ÖELDA, et planeet Maa hävitatakse! Kui planeet hävineks, siis ei oleks Jeruusalemma, kuhu tagasi tulla ega kõike seda alles, mida pühakiri kirjeldab. Siis ei saa täide minna Jeesuse kohta kirjutatud.

Kristlased tuuakse tagasi koos Jeesusega ja neile pannakse ülesanded SIIN planeedil. Samuti hakkavad nad valitsema kuningatena. Samuti jääb siia veel väga palju neid inimesi alles, kes viletsusaja üle elavad, pääsevad eluga. See kõik tähendab aga seda, et mingit maailma lõpu kuulutamist ei tohi rääkida, see on vale! See võib olla deemonliku päritoluga. Kurat tahaks maa hävitada, aga peale jääb Jumal ja me teame, et kuradil on aega vähe ja ta pannakse luku taha.

Kristlastel tuleb keskenduda sellele, mis saab uues olukorras nende endiga ajal, kui Jumal kehtestab oma kuningriigi? Mida meil tuleb selleks teha? Kuidas teha ettevalmistusi ja mida inimestele rääkida? See on vajalik sõnum ja täis evangeelium!

Ärge kartke mitte ühtegi hirmutajat ega hirmujuttu maailma lõpust, vaid rõõmustage; teie pääste läheneb ja see saab olema maailma võimsam ime, kui kristlased kistakse taevasse. See on tõesti evangeeliumi oluline punkt, mida kuulutada ja uskuda!

Kuid uskuda tuleb ka kõike seda, mida piibel kirjeldab pärast lõpuaja sündmusi (viletsusaastad), mis järgneb pärast kõike seda. Kuningriik kehtestatakse ja riik tuleb siia. See saab olema meie aeg, mida Jesaja kirjeldab, et "nende pea kohal on igavene rõõm, rõõm ja ilutsemine valdavad NEID," Js 51:11. Sellest kirjutasid prohvetid, räägib Jeesus, sellest räägivad apostlid, sellest kirjutas Johannes. See on piibellik.

Kristlik Mõttevõra