Kristlik Mõttevõra

Täna toimuv on piiblis kirjas

26.03.21 10:20 AM By Kristlik Mõttevõra

Inimesed võivad naerda vandenõuteooriate üle, aga see mis hetkel toimub, on täpselt piiblis kirjeldatud. Siiani juhtisid rahvaid riikides valitud juhid, siis enam mitte! Tegelikult juhib kogu maailmas toimuvat juba metsaline. Õigemini tema kümnene punt.

Nii uskumatu kui see meile ka ei tundu, siis näete et keegi kuskil juhib sündmusi, kuskil on peidetud valitseja, kes paneb end maksma ja riikide juhid võtavad ja kopeerivad üksteist nagu lambad, on vabatahtlikult võimu ära andnud kellelegi, keda nad ise ka ei näe. Sellest nähtav osa on siiski maailma terviseorganisatsioon. Kusjuures, ka meie Ratas kirjutas alla salakokkuleppe. Nii et ka Eesti on läinud. Paraku.

Piibel kirjeldab kümmet kuningat (nimesid ei märgita, piirkonda ja valdkonda ka mitte), aga, pange tähele, kes ei ole veel saanud kuningavõimu. Kuid nad saavad selle, koos metsalisega, aga AINULT ÜHEKS TUNNIKS! Miks? Seda on vaja, et neid süüdi mõista.

10 kuningat 10 minutiks 
Pildil fragment Johannese prohveteeringust ehk Johannese ilmutuse raamatust, pt 17.

Piibel kirjeldab veel, et need tundmatud isikud on ühte sama meelt, aga nad alistuvad metsalisele, tema võimule. (Need 10 ei ole isegi riikide juhid!)
Just see kõik on täna toimumas, sinna suunda, seetõttu ongi asi nii hullumeelne nagu see on. Isegi Eesti valitsus on eksitatud ja seetõttu nad lähevad kaasa kogu maailmas toimuvatete protsessidega.

Kristlik Mõttevõra