Kristlik Mõttevõra

MIS SAAB EDASI

14.01.21 09:07 AM By Kristlik Mõttevõra

Eestit muudab üksnes suur ärkamine. Eesti inimeste patt ei ole üksnes see, millest meedias ühtelugu kirjutatakse ja mille kehtestamise üle poliitikud vägikaigast veavad. See on vaid väike osa! Eestlaste suurim patt on Jumalast ära taganemine, alates esimestest käsust. Eestlaste hingedel
on suured patud, millest ei räägita, mis on isegi krikutes ja ühiskonnas pandud kalevi alla, mis on patu-jäämäe veealune osa. Väga suur!
Enne ei tule muutust, kui eestlased pöörduvad ära oma pseudoväärtustelt. See ei saa juhtuda enne, kui tuleb suur ärkamine. Ainult suur ärkamine saab tuua muutuse kogu ühiskonnas, mis läbib kõiki kihte - alates tipppoliitikutest lihtrahvani, mille puhul võime rahu leida ja taastub Jumala soosing eestlaste vastu. Seni kuni ei ole ärkamist tulnud, läheb kõik väga kiiresti halvemaks, sest väga vähe on jäänud alles seda, mis seda takistada võiks.
Suur ärkamine ei mõjuta üksnes eestlasi ja Eesti riigi väärtushinnanguid, vaid see toob siia rahvast kogu maailmast, isegi Lõuna-Ameerikast! Rahvad tulevad ja kogevad Jumala kohalolekut, imesid, tervenemisi, Jumala väge ja viivad selle oma koju.
Seetõttu meie roll on mõelda sellele, kus oled sina selles muutuses ja mida sa tegema pead enne ja sel ajal?

Kristlik Mõttevõra