Kristlik Mõttevõra

METSALINE ONGI SOTSIALIST. SAATAN ON SOTSIALIST

26.02.21 01:17 PM By Kristlik Mõttevõra

Oleme varem* kirjutanud, et sotsialism ei ole Jumalast. Tegelikult on saatanast. Siinkohal selgitame, mida tuleb asja juures tähele panna. Esmalt, mis on valeimed  ja teiseks, mis jõud see on, mis on märgitud kui kõlbluseta inimeste eksitus? Peetrus ütleb: et meid ei kistaks sellega kaasa. (2Pt 3:17)

1) Valeimed on “imed”, milles tegelikult ei ole imet, kuid millest räägitakse IMELISELT kui imedest. Mis on tavalised sündmused, millest räägitakse kui imedest.

2) Johannes selgitab (1Jh 4:6), et tõde ei kuulata nende poolt, kes ei ole Jumalat ära tundnud, kes need on? Need on sotsialistid, materialistid, kes on nö maailmast vrd 4 ja 5 s. Sotsialism on kõlbluseta inimestele ja imetletav. See on EKSITUS.

2Ts 2:9-12  “Seadusevastase tulemine sünnib saatana mõjul igasuguste vägevate tegude ja tunnustähtedega ja valeimedega ja igasuguse ülekohtu pettusega neile, kes hukkuvad, sellepärast et nad ei võtnud vastu tõe armastust, et nad oleksid pääsenud. Ja seepärast saadabki Jumal neile eksitava jõu, et nad hakkaksid uskuma valet, ja nii saavad kohtualuseks kõik, kes ei ole uskunud tõde, vaid kellele on meeldinud ülekohus.”  

Paljud inimesed hakkavad seda uskuma. Kreeka keeles on kasutatud selles kohas (s 12) sõna pseudos  [g5579], mis on näiliselt õiged, kuid mis tegelikult on asendused e võltsingud.  

Pseudo on näiteks nö kassikuld või täispuidu asemel spoon, mis jätab pealt poolt õige mulje, aga seest on saepuruplaat. See väljendub asendustegevuses ja sotsiaalsed tegevused. Mida tunneb ära selle põhjal, et need näivad head, ent ei tohi olla loomupärased, au kuulub heategijale või asjadele. Sama on nt toiduabi, sest Jumalat selles tegevuses ei tohi olla. Puhas materialism, mis süvendab vaesuse kestvust, annab üha uuesti kala, ja inimene on sõltuvuses. Sõltuvus on deemonlik side.

Kui keegi arvab, et metsaline on mingi supermaag, siis see ei ole nii. Piibel ütleb, et see eksitav jõud mille Jumal saadab on (kr k. pseudo) võlts tegevus e tegevused ilma Jumalata, mis on sotsialism. Mitte keegi jüngritest ei oleks osanud arvata, et sotsialism ja kommunism kui selline üldse tekib sellisel kujul, jüngrid ei oleks osanud seda isegi unes näha. Kuid täna me oleme sotisaalismist nii läbi imbunud, et unustame ära sotsialismi kuriteod ja nn imed, mille tõttu juhte ülistati.

Sotsialism on nüüd teise lainena kõige kiiremini leviv (eriti sotsiaalmeedia tõttu) nn hea sotsialism, mida ülikoolides õpetatakse. See võtab enese alla veel suuremad alad kui kunagi varem, mis levib internetis ja ongi suur eksitus, mida Jumal saatis, et taganeksid need, kes ei tahtnud tõde vastu võtta.

See ongi toimumas täna! Millest apostel Paulus kirjutab tessalooniklastele, 2Ts2:11, see eksitav jõud, et nad hakkaksid uskuma valet. Sotsialism on oma vormides kõiki eksitav, kes ei taha midagi kuulda Jumalast ja tema päästest.

Arvata seda, et Jumal ei kontrolli v ei tea mis praegu toimub, on kindlasti vale! See on nii määratud lõpuaegades. Te näete, kuidas see nn jõud kõikjal võimust võtab, tsenseerib, tühistab ja hullutab rikutud inimesi, - massiliselt, just neid kes on ära salanud tõe ja Jumala väe. Jumal laseb sellel juhtuda. See pseudo on määratud kõlbluseta inimeste eksitamiseks. Ärge oodake mingeid imesid, vaid mõistke mida piibel kirjutab ja samuti seda, et varsti potsatab see Templi troonile ja ütleb, et tema ongi see keda tuleb kummardada. See on sotsialist, mitte mingi võlur. Inimesed juba imetlevad neid! Sest nad on harimatud, usuvad võltsi ja neid petetakse.

Kirikud on lubanud kogudustesse sotsialismi vaimu, aga piibel hoiatab, et Jumal ei võta neid vastu, sest nad ei ole ära tundnud tõelist vaimu. Sotsialismi edendamine ei ole Jumala eesmärk ja on saadetud kõlbluseta inimeste eksitamiseks. Kes ei taha Jumalat, aga tahavad asju muidu saada, toitu ja hüvesid nautida, tulevad kasu ja saama peale kohale, mitte andma ja teenima Jumalat. Nad on sõltuvuses, deemonlikult seotud.

Sotskirikud on suures jamas, vastutus lasub koguduse juhtudel. Sotsiaalabi ei ole Jumalariigi töö, see sotsialismi vaim on kuradist, - sotsialismi fassaadiga eksitus. On kohati üllatav, et kogudused nii lihtsat vale läbi ei näe. Taevas ei ole sotsialismi. Sotsialism on mõeldud suure eksitusena, algkogudus ei tundnud sotsialismi. Kui Peetrus oleks siin, käristaks ta endal särgi lõhki ja imestaks silmad peast, et kogudus ei tegele enam Jumalariigi töö ega kuulutusega, vaid on teinud inimesed sõltuvateks. Samal ajal hukuvad päästmata hinged iga päev.

Kristlik Mõttevõra