Kristlik Mõttevõra

Keda sa tegelikult usaldad?

17.03.21 07:29 PM By Kristlik Mõttevõra

Jumala looming on selleks piisavalt hea ja seda saab vaid ära rikkuda. Inimene ei ole suutnud luua mitte ühtegi uut liiki. Kõik mis on tehtud, on vaid eelneva koopia. Miks? Sest inimesel ei ole võimeid Jumala loomingut paremaks teha. Varasemalt viidi organismi antikehade tootmiseks patogeen, mis ei olnud geeneetiline muundamine. Kuid uusim mRNA on katse seda teha. Programmeerida ümber inimese loomulik RNA/DNA nn heal eesmärgil, kuid selle tagajärgede eest mitte keegi ei vastuta, kui vaid igaüks ise kes seda laseb endale teha. Mis tähendab seda, et ta peab leppima hilisemate sümtomitega. Geneetiline defekt on inimeses igavesti! Teisõnu, mitte üks arst ei saa teda enam aidata juhul, kui inimese geneetiline materjal on otseselt segatud. Inimese individuaalset geneetilist manipuleerimist on peetud kuriteoks, mis on juba keelatud. Kui sa usud, et Jumala looming on täiuslik, siis sa mõistad, et see ei ole koht, mida saab paremaks teha. Kui sa ei usu, et Jumal saab sind ka selle juures aidata, siis see on usaldamatus ja võib tekitada Jumalas tõsise pahameele, sest Tema tegutsemisviis on alati armastus. Usaldamatus tähendab seda, et meil on südames vale Jumala pilt. Usaldamatuse taga on väljaütlemata süüdistus, et me ei usu et ta soovib meile head. Usaldamatus lahutab meid Jumalast. Kuid seoses eelnevaga, rikub ka meie DNA. Jumal ei taha meid millestki ilma jätta. Umbusaldust õhutab saatan, seda väga jõuliselt ja me ei tohi teda enam kuulata. Ta tahab nüüd meie südamesse peale usaldamatuse mürgi süstida ka füüsilist riket. Seetõttu me peame kõigepealt aru andma, mis on patu juur. See peitub meie liigses muretsemises iseenda pärast. Kas me saame seda, mida me endi meelest väärime? Nõnda muretsedes me ei usalda enam Jumalat. Usaldamatus on patt ja toetab egoismi. Seetõttu tuleb vabaneda usaldamatuse mõttelaadist. On ainult üks ravi, mis aitab: Jeesuse veri. See on aidanud igasuguse haiguse puhul. Sest Jeesuse vere ja vermete läbi on tervis juba tulnud, mida tuleb usus vastu võtta. (1Pe 2:24, “saanud terveks”) Ei ole ühtegi haigust, mille vastu Jeesuse veri oleks jõuetu. Oma usaldamatusega me haavame sügavalt Jumala armastavat südant.


Seetõttu tuleb lahti ütlelda kogu usaldamatusest ja saatanast ja tema kurjadest tegudest, kes tahab tuua meile häda siin ja igavikus.
Palveta: “Jeesuse ja Tema lunastava vere nimel tagane minust, saatan, mul ei ole midagi tegemist sinu ega sinu hukutavate mõtetega! Ma kuulun Jeesusele! Ta on andnud mulle kõik mida ma vajan.”

Kristlik Mõttevõra