Kristlik Mõttevõra

ERITEADE

11.01.21 10:31 AM By Kristlik Mõttevõra

Alates tänasest, saate kõiki meie postitusi jälgida siinkohal ajaveebist. Kui fännilehel puudub postitus, siis siin, meie blogis on see vabalt kättesaadav.

Tänane, meie fännilehel avaldtud pöördumine on esmalt selleks, et te säilitaksite rahu. Sest sündmused, mis kohe nüüd (!) - juba lähipäevadel lahti rulluvad, on võitlus hea nimel. Ütleme ka seda, et väga võimalik, et tuleb eriolukord, kus me ei saagi teile siin kanalis infot edastada, kuivõrd see kanal suletakse üldse mõneks ajaks. See ei ole mitte meist tingitud, vaid eelseisvatest sündmustest. Seetõttu meie sõnum teile on lihtne igasuguse kriisi puhul, jääge rahulikuks, Jeesuses on rahu, säilitage arukus ja otsustusvõime. Kui suurem kriis peaks tekkima, mida me kindlasti ei soovi, aga kui see tuleb, siis teadke, et meie teateid saate edaspidi igal ajal jälgida veebilehelthttp://www.kristlikmottevora.ee/blogs/

Aga vaimu vili on rahu, Gl 5:22, ja Jeesus ütles, rahu ma jätan teile, et meil oleks rahu temas, Jh 16:33 ja kui me kuuleme rahutustest, siis ei ole põhjust karta, sest see kõik peab sündima, aga lõpp ei ole niipea käes, Lk 21:9. Seetõttu kõige tähtsam on vaadata endasse, mis röövib rahu (?) ja teha järeldused. See mida me näeme igal pool ei ole maine, vaid vaimne võitlus hea ja kurja vahel. Aga Jeesus juba võitis ära kurja ja sina koos temaga oled võitja! Kuri on juba võidetud, sa võid elada rahus. Öelge endale: rahu. Soovige üksteisele rahu! Ärge laske ennast mitte millestki sõltuvaks teha, isegi mitte Facebookist, mis on kurja käes. Isegi väike valgus hävitab pimeduse, aga meie oleme maailma valgus. Teie olge valguseks ja rääkige inimestele, millest piibel kirjutab.


Kristlik Mõttevõra