Kristlik Mõttevõra

50 FOTOT METSALISE 666 KIIBIST

18.02.22 10:45 AM By Kristlik Mõttevõra

Teaduslikult tõestatud. Seda katset saab korrata ja ise veenduda.

Ps. Teatud seadmete ja tingimuste loomisel saab sama tulemuse.

Fotodele lisatud selgitused ei ole väljamõeldis, vaid vastab tegelikkusele. Pildid on allapool. ↓↓↓


Kuna postitus on andmemahult mitu korda suurem tavapärasest, ei pruugi kõik pildid avaneda nutitelefonis, seetõttu palume mõistvat suhtumist ja sel juhul seda postitust lugeda tavalisest arvutist ja kõik pildid kuvatakse.

Oleme tutvustanud meie fännilehel mitmeid vaktsiini lisatud aineid, aga käsitlenud seda teemat siiski põgusalt, siis nüüd tahame teile seda kõike lähedalt näidata, kuidas see metsalise 666 kiip tekib inimese veres ja milline välja näeb.


Tahame kõigepealt RÕHUTADA seda, et kiip iseenesest ei pruugi inimese sees kahju tekitada, aga võib! Sellele antud artikkel vastust ei anna.


Kiibi materjal suudab ennast organiseeruda ja kontakti luua, mis toimib teatud tingimuste juures. Nutiseadmed on võimelised sarnaste kiipidega suhtlema ja nii saab kasutada sel puhul ka teie 5G nutitelefoni ja 5G võrku, mis paljudes riikides juba toimib andmeside edastamisel, ammugi nanokiipidele ja pole kahtlustki, et 5G "lülitab sisse" v käivitab nanokiibiga andmevahetuse, kui seda tehakse tehniliselt vajalikul sagedusel. Tulevikus pole välistatud ka (interneti)võrk, mida inimene kannab enda sees ja saab info edastada sel moel. Selline KEHADE INTERNETI tehnoloogia on juba loodud. (Vaata artikli all on lühiselgitus ja viide.)


13.12.2021.a kirjutasime teile artikli "Metsalise märk 666 on juba kasutuses", et selleks kasutatakse QR koodi ja koos vaktsiinipassiga. Samuti oleme teinud 8.10.2021.a blogi postituse "KIIP TUVASTATUD".

Ps. TÄNASE PÄEVATEEMA tõttu lisame vahemärkusena veel 2 alljärgnevat lõiku.


Seetõttu on täna juhtunud selline ootamatu taksistus, mida metsalise "meeskond" ei osanud unes ka ette näha. Inglismaa politsei leidis kuskilt üles nö unarusse vajunud seaduse paragrahvi ja alustas kriminaalasja ilma valitsuse "loata" (Oh üllatust!) Kogutakse tõendeid ja paljude isikute sh vaktsiinitootjate ja valitsuse juhtide vastu on esitatud süüdistused mitmetes genotsiidi punktides ja see kaasus on otsapidi jõudmas Hollandisse: In a stunning 46-page legal filing to the International Criminal Court on December 6, an intrepid attorney and seven applicants accused Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III, and twelve others of numerous violations of the Nuremberg Code. These included various crimes against humanity and war crimes as defined by the Rome Statutes, Articles 6, 7, 8, 15, 21, and 53.


Seetõttu on nähtavasti kuskilt metsalise kontorist, nö "ülevalt poolt" tulnud valitsustele suunised, et juhul kui see või teine asi juhtub, siis paneme Covidi pillid kotti e vaktsiinipassi kinni. Miks? Et varjata ja takistada kuritoe uurimist ja kustutada jäljed. Mitmed riigid on juba vaktsiinipassi projekti kinni pannud. Mingit teist mõistlikku selgitust ei ole, miks asusid paljud riigid ühtäkki ühel ja samal ajal loobuma vaktsiinipassidest. See ei ole juhus. Aga seni proovige jätkata pandeemiaga, seda te praegu näete valitsuste välja ütlemistest.


"Selle ajastu lapsed on omasuguste suhtes arukamad kui valguse lapsed." Lk 16:8

Asja traagika kristlaste jaoks seisneb aga selles, et süstitud pastorid ei pruugi teada et nad on juba metsalise poolt märgistatud ja tema süsteemi lülitatud, kuna on käele võtnud 666 metsalise märgi, milleks on kiip ja seda sealt enam välja ei saa, kuna see on nanokiip.


See ei ole mingi näpu vahele mahtuv vananenud tehnoloogia kiip, vaid mõõtmetelt silmale nähtamatu! Kogudust on hoiatatud ka Piiblis. Täna te näete kõikjal üle maailma ja ka Eesti kogudustes pastoreid kes ütlevad, et vaktsiineerimine on OK ja süütu. Jah, aga oleneb mille vastu? Kui gripi või tuulerõugete vastu, siis küll. Aga mitte Covidi vaktsiiniga! Mille sisse on peidetud nanokiibid, mida kasutab metsaline. Inimesi on alatult eksitatud! Kui keegi vaktsineeritud pastor ütleb, et me oleme kohtumõistjad, mida tuleks vältida! Kui te seda ütlete, siis, minge kliinikusse kus on dark field mikroskoop ja tehke vereanalüüs. Suurendage 4000 korda. Siis te saate teada ja näha oma silmaga.

Kuidas te saate seda katset korrata ja kiipi vaadelda

Vaja on leida allpool toodud tehnika, Pfizeri vaktsiin ja tilk verd, mida tuleb vaktsiiniga kokku segada.

→ Hankige kvaliteetsed Saksa slaidid ja katteklapid.
→ Pange tilk vaktsiini kasutatud viaalist või värskest viaalist.
→ Jälgige aktiivsust väiksema suurendusega ja 1600–4000 x (korda), kasutades tumevälja mikroskoopiat. (dark field microscope)
→ Hankige värskete objektiklaaside jaoks kuivinkubaator ja seadke see vähemalt üheks tunniks erinevatele temperatuuridele vahemikus

38–42 °C.
→ Jälgige uuesti. Kui midagi huvitavat ei juhtunud, proovige see inkubaatorisse tagasi panna.
→ Jälgige teisel päeval.
→ Tehke sama tilga vere ja tilga vaktsiiniga.
→ Kombineerige erinevad vaktsiinipartiid ja kasutage igal slaidil üks tilk kombineeritud vaktsiine.
Kasutage isikukaitsevahendeid ja õhutage ruum, et te ei hingaks vedelikku sisse (ideaalne oleks laminaarse vooluga kapuuts) ja kandke kindaid.

Seda uurimistööd peaksid jätkama kõik laborid.

♦ Get some high quality German slides and cover slips. Place a drop of vaccine from a used vial or a fresh vial. Observe the activity at lower magnification and also at 1600 to 4000x using dark field microscopy. Get a dry incubator for the fresh slides and set it at different temperatures ranging from 38-42 for at least an hour. Observe again. If nothing interesting occurred, try putting it back in the incubator. Follow up the second day. Do the same with a drop of blood and a drop of vaccine. Combine different vaccine lots and use one drop of the combined vaccines on each slide. Use PPE and vent the space so you are not breathing the liquid (a laminar flow hood would be ideal) and wear gloves.

Tutvustame lühidalt 666 nanokiipi. Allpool fotod ja lühiselgitused.

Tilk Pfizer COMIRNATY vaktsiinist katteklaasi all pärast seda, kui seda KOGEMATA KERGELT SOOJENDATI ja samal päeval vaadati läbi tumevälja mikroskoobi (dark field microscope) väikese suurendusega ning kuvaril projitseeritult.

metsalise kiip 666

Need allolevad pildid on tehtud pärast seda, kui asja uuriti ülalmainitud seadmete ja kaamera tarkvaraga.

nanokiip
nanokiip

Vaadake tähelepanelikult.

nanokiip
nanokiip

Kuidas see sai võimalikuks?

Kümnete vaktsiiniga vigastatud inimeste verd lähemalt uurides küsisid patsiendid teatud ümmarguste ja kandiliste erekollaste moodustiste kohta nende kapillaarveres, nagu on näha ekraanil.

vaktsiiniga vigastatud inimese veri
vigastatud inimese veri
vaktsineeritud inimese veri
vereanalüüs
kandilised moodustised ehk kiibid
Kiibid on kandilised erekollased moodustised kapillaarveres.
vereanalüüs
Nanokiibid veres
nanokiibid veres
vigastatud inimese veri
Mitte miski õpikutes ei kirjelda selliseid asju ja mitmed sarnast tööd tegevad inimesed pakkusid, et need võivad olla kristallid või mingi slaidi või katteklaasi anomaalia.

Seejärel saadi mitu "tühja" Pfizer COMIRNATY vaktsiini viaali. Viaalid olid pärit hiljutisest vaktsiinist, mis olid pärast süstimist järele jäänud.

Järgnevad pildid on tehtud kohe pärast pakendi avamist.

vaktsiini analüüs

Aktiivsus vedelikus ja kummalised kujundid tekitasid pehmelt öeldes hämmingut!

covidi vaktsiin

Ruudud ja ringid ühenduvad üksteisega järjekindlalt. Tunni või paariga tundusid ruudud ja ringid kuidagi suurenevat.

Pfizer vaktsiin mikroskoobi all
Vaktsiinis kihab elu

Samal (palaval) päeval pakiti objektiklaasid plastmassist slaidipostituskastidesse ja pandi kõrvale ja mõne aja pärast vaadati uuesti slaide.

moodustunud nanokiip
Siis tekkis tohutu moodustis. Sirged jooned ja nurgad, ääristatud ruutude ja ristkülikutega. (see on parema kuvariga)

Kuidas kujunemine toimus. Kas see oli aja funktsioon? Vibratsioonist? Kuumus? Mobiilimastid?


See võis olla ükskõik mida sellest, nii et võeti veel vedelikku ja pandi mitmesse slaidihoidikusse, sõideti nendega kaks tundi mööda linna mobiilimastide lähedal ja siis tagasi mikroskoobi alla. Moodustusid uued kujundid, aga kujult erinevad.

nanokiip
kiip
nanokiip
nanokiip vaktsiinis
moodustunud kiip

Mõni nädal hiljem saadi samast allikast veel vaktsiini. Seekord olid partiinumbrid ja neli viaali. Plaani järgi viidi need eraldi välja ja segati osa vana vedelikku ka uuega. Uuel vedelikul oli palju rohkem ringe kui esimesel partiil ja vähem ruute.

vaktsiin pfizer
vaktsiini analüüs

Esimesed katsed andsid formatsioonid.

covidi vaktsiini koostis
vaktsiinis moodustunud
nanokiip
kuvatõmmis nanokiip
Moodustub struktuur
nanokiip
kiip vaktsiinis
nanochip dark field microscope
nanokiip
metsalise kiip 666

Kui järgmine päev uuesti vaadata, olid konstruktsioonid oma "vundamentidest" lahti nihkunud. See võis tuleneda slaidide käsitsemisest, kuid see näitab, et moodustised on "asjad", mitte varjud või dehüdratsioon.

nanokiip 666
nanokiip
Kiip organiseerib ennast.

Pärast veel mõningaid katseid tekkis huvitav tegevus ja organiseeritus, kuid uusi dramaatilisi pilte ei tehtud.
Teine partii pandi välja nii, et viidi need kuumal päeval autoga linna peale ja jäeti allalastud akendega autosse. Õues oli umbes 28°C ja autos oli max umbes 40°C. Kui laborisse tagasi jõuti, oli palju huvitavat. Katset korrati edukalt.

metsalise märk 666
666 märk lähivaates
metsalise märk (nanokiip)
moodustunud metsalise kiip
nanokiip 666
nanokiip
Pfizer COMIRNATY vaktsiini nanokiip

See ei ole vaktsiinide puhul tavaline.


Tekkinud korraldus ei näi olevat lihtsalt orgaaniline v praht. See on väga iseorganiseerunud ja näib olevat osa vedeliku disainist. Nii palju kui mõelda, miks see nakkus nii tõsine ja oluline on, et igale planeedi inimesele tuleb vaktsiini manustada mitu korda – isegi kui inimene on Covidist paranenud. See on vaktsiinide ajaloos pretsedenditu.


Igaüks, kellel on tumevälja mikroskoop, saab seda vaadata.


Miks ei vaata rohkem inimesi vaktsiini mikroskoobi all? Miks ei ole avalikkust teavitatud ainsa FDA poolt heaks kiidetud Covidi vaktsiini kõigist koostisosadest?


Järgmised pildid on slaidilt, millel oli üks tilk värsket inimverd segatud ühe tilga vaktsiinivedelikuga.

Kui vedelik jõudis vereni, hävisid valged verelibled ja punased verelibled said tugevalt kahjustatud.


Ilmselgelt avaneb pilt sel viisil mingitest nanotehnoloogilistest kiipidest, mis on ühendatud "nööridega". Nöörid võivad olla osaliselt valmistatud fibriinist. Kindel on aga see, et inimverega segunedes juhtub slaidil teistsuguseid asju kui "ainult vaktsiin". Vaata all.

inimverega segunenud vaktsiin
Inimverega segunenud vaktsiin.
verega segatud vaktsiin

Mõned moodustunud struktuurid panevad jahmatama! Pildid räägivad enda eest.

vaktsiini ja vere segunemine moodustab struktuur
Vaktsiini ja vere segunemisel moodustusnud struktuur.
Nanotehnoloogia
Inimeses moodustub arvuti.
metsalise 666 tehnoloogia
nanokiip ja server
Inimese verre "instaleeritud" arvutuskeskus ehk server. Arvutit ei ole enam vaja. See on inimeses ja inimene ise. Isegi energiat ei ole vaja.
metsalise märk kiip 666 inimveres
Inimesevere ja vaktsiini segunemisel moodustub nanokiip isegi katseklaasil.

 → TE SAATE SEDA KATSET KORRATA JA SELLES ISE VEENDUDA! ←

Inimkehaga integreeritud juhtmevaba tehnoloogia e mis on nn kehade internet?

20. sajandil polnud inimkehaga integreeritud juhtmevaba tehnoloogia midagi muud kui ulme. Kuid tänapäeval on Wi-Fi-ga ühendatud seadmed, nagu pulsikellad ja une jälgijad, muutunud Ameerika elu tavaliseks osaks. Kuidas on bio-online tehnoloogia nii kiiresti ulmest reaalsuseks arenenud? Ja mida võiks see kehade Internet meie edasisele elule tähendada? RAND-i teadlased uurivad seda nähtust ja seda, mida tarbijad ja poliitikud peavad teadma, kui jõuame nn kaardistamata territooriumile. Loe edasi »

Laadi alla (inglise k): Biosensorid ja nanotehnoloogia

Kristlik Mõttevõra