Kristlik Mõttevõra

MILLEGA TAPPA VIIRUST

27.09.21 09:55 AM By Kristlik Mõttevõra

MILLEGA TAPPA VIIRUST, ET ELLU JÄÄDA?

Mesilasema toitepiima mõjul hävib enamik mikroorganisme 10 min jooksul, sealhulgas gripid ja sellelaadsed viirused sh koroona viirus. Sellest ei räägita, aga mesilasema toitepiim hävitab mikroorganismid ja on seetõttu sõna otseses mõttes imevahend ja teie elukindlustus!
Kust seda piima saada? Apteegist. Küsige Apilaki.

Karula sohvoosis toodeti kunagi koguni 10 kg (!) toitepiima aastas, millest Tallinna farmaatsiatehas valmistas tablette Apilak.

Täna toodetakse sama tabletti Apilak, tootjad erinevad, aga toimeaine on sama, mesilasema toitepiim, mis on müügis retseptita ja toidulisandina. Seesama aitab teid ka koroona puhul, kuna hävitab need mikroorganismid juba eos teie suust ja ninast.

mesilasema toitepiim, Apilak
Soovitatav ööpäevane annus: täiskasvanutele 1 tablett 3 korda päevas, lastele - 1 tablett 2 korda päevas. Tablett tuleb asetada KEELE ALLA ja hoida seal täieliku lahustumiseni. Tabletti ei tohi alla neelata, sest mesilasema toitepiim laguneb maomahla toimel.

Toitepiim on noorte mesilaste lõuanäärmete eritis, terava hapumagusa maitsega valkjas kooretaoline vedelik. Erituvat toitepiima panevad amm-mesilased söödaks vakladele.

Kuna emamesilase vaklu toidetakse toitepiimaga, siis just see erinevus põhjustab ema ja töömesilaste erineva eluea, mitukümmend korda võrreldes mesilasemaga!

NB! Huvitav fakt e miljoni dollari küsimus.
Mesilasema toitepiim sisaldab palju mineraalaineid, isegi hõbedat ja kulda!

Kristlik Mõttevõra